Rate this post
 • De X-factor voor jouw gezicht!
  Rate this post

  Veel mensen lopen jaren met hetzelfde kapsel rond. Daar is natuurlijk niets mis mee, maar het is ook begrijpelijk dat je wel eens verlangt naar verandering! Vaak raken we geïnspireerd door wat we het voorbij zien komen op het internet, op straat of bij een bekende. Zo’n bob, pony of kleur wil jij ook wel! Maar zou het bij je passen…? Je gezichtsvorm zou weleens de doorslaggevende factor kunnen zijn!

  Rond
  Heb jij een rondvormig gezicht? Bij een rond gezicht zijn de lengte en breedte van je gezicht ongeveer gelijk. Met mooie lange lokken kun je de illusie creëren dat je gezicht langer is dan het eigenlijk is. Daarvoor zijn lengtes tot op de schouder of nog lager prachtig. Met een mooie krul of slag kun je de rondingen in je gezicht nog verder verzachten. Probeer eens een mooie, lange lob bob!

  Vierkant
  Een vierkant gezicht kenmerkt zich door de strakkere, meer hoekige gezichtscontouren. Prachtig, zo’n strakke kaaklijn. Met een mooi zacht kapsel komen deze lijnen in je gezicht op subtiele wijze tot hun recht. Ga bijvoorbeeld voor een coupe die bestaat uit verschillende laagjes en voor volume zorgt. Lengtes over je kaak zijn daarbij vaak het meest flatteus.

  Hartvormig
  Een hartvormig gezicht is breder aan de bovenkant en heeft een wat spitsere kin. Curtain bangs of een pony in combinatie met highlights onderin staan prachtig bij een hartvormig gezicht. Mooie, zachte golven omlijsten je gezicht op zo’n manier dat de nadruk wordt gelegd op je wangen en ogen.

  Ovaal
  Wanneer je gezicht ovaal is, kun je heerlijk verschillende kapsels experimenteren. Eigenlijk staan vrijwel alle soorten lengtes en stijlen jou. Hoe leuk is het om eens een kort koppie te proberen om te kijken hoe het je bevalt! Of ga voor lang haar met mooie lagen en een subtiele ‘curtain bang’.

  Diamant
  Heb jij een diamantvormig gezicht? Dan is een zijscheiding een aanrader voor jou. Dit zorgt voor meer breedte, waardoor je gezicht en kapsel mooi in balans zijn. Kies bijvoorbeeld voor wat volume aan de zijkant van je gezicht, door een bob op kinlengte te laten knippen.

  Vertrouwd advies
  Je kapsel vormt de lijst van jouw gezicht. Daarom is het natuurlijk leuk dat dit goed op elkaar aansluit. Maar wat jou echt de X-factor geeft? Dat is natuurlijk een gevoel van zelfvertrouwen! Uiteindelijk draait het erom waar jij je mooi bij voelt. Graag helpen de stylisten van VRIS Kappers je hierbij. Hier kun jij rekenen op vertrouwd en persoonlijk advies over haarstijlen, maar ook knippen, verven en haarverzorging. Alles voor een mooi en verzorgd uiterlijk!

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply