fbpx
Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
 • De zes ontwerpbouwstenen voor jouw droominterieur

  Eindelijk heb je hem in huis: de bank van je dromen. Wanneer hij na bezorging in de woonkamer staat, krijg je toch het gevoel dat er iets niet klopt. Hoe kan dat nou? Dit is de bank die je al zo lang wilde hebben. Je wist zéker dat hij perfect in je interieur zou passen. Zelfs de kleur past perfect bij de rest van je inrichting…

  Als je zelf zoiets hebt meegemaakt, heb je waarschijnlijk geen rekening gehouden met de zes interieurbouwstenen. Als interieurstyliste weet ik deze stenen te herkennen en toe te passen zodat ik bijna als vanzelf een samenhangend en evenwichtig interieur kan bouwen. Natuurlijk kan ik ze in verschillende vormen gieten, zodat het eindresultaat altijd past bij de wensen, stijl en voorkeur van de bewoner.

  Het op de juiste manier toepassen van deze zes bouwstenen en het vinden van een goede balans vergt training en ervaring. Bewust om je heen kijken en keuzes zorgvuldig afwegen en uittesten horen erbij. Als jij twijfelt of dat ene behang met dat mooie, exotische bloemenpatroontje wel echt zo’n goede keuze is in jouw gang, adviseer ik hier graag over. Neem vrijblijvend contact met me op en ontdek hoe ik iedere bouwsteen per ruimte kan uitdiepen!

  – Annemieke Bezemer, interieurontwerpster, -styliste en -adviseuse

  De zes ontwerpbouwstenen zijn:
  1. Ruimte
  2. Lijnen
  3. Vormen
  4. Texturen
  5. Patronen
  6. Kleuren

  Stylingplan
  Een interieurstylist begint niet zomaar aan een project. Vooraf wordt een zorgvuldig samengesteld stylingplan gemaakt, waarbij wordt gebruikgemaakt van verschillende tools zoals kleur- en materiaalstalen, kleurenwaaiers en plattegronden. Dit heeft als grote voordeel dat de stylist aan de slag gaat met het eindresultaat voor ogen en dat jij óók al een goed beeld hebt van het plan!

  Tip!
  Overkomt het jou ook regelmatig dat je na het kijken naar een woonprogramma denkt: ‘Dat wil ik ook!’ Toch werkt het meestal niet wanneer je dat wat je qua kleuren en stijl gezien hebt exact naar je eigen woning te kopiëren, omdat dit niet strookt met de ontwerpbouwstenen van jouw huis. Wanneer je interieurstylist Annemieke Bezemer vraagt om je te helpen, krijg je jouw eigen, unieke droomontwerp. Ze helpt jou graag om op een evenwichtige, creatieve manier het beste uit jouw interieur te halen.

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply