Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
 • De zomer hangt hier in de bomen!

  Bij velen zijn de zomervibes al begonnen, en hier natuurlijk ook. De drukte voordat de vakantie eindelijk begint, is voor velen een hectische periode, en daar weet ik alles van.

  Het is altijd leuk om te horen wat de vakantie­bestemmingen zijn, maar voordat het zover is, is er nog heel wat voor te bereiden. Ik speel daarom nog weleens vals, maar het is o zo handig en het scheelt tijd. ‘Help, Monique! Ik ga op vakantie en ik heb nog van die melkfleswitte benen!’ Hup, dan zetten we de Spray Tan toch gewoon aan. In 15 minuten hebben wij valsgespeeld, maar jij hebt op een snelle en veilige manier je vakantiekleurtje. Schiet je op je vakantie­bestemming meteen in je zomerjurkje en dat staat dan nét even wat leuker als er al een kleurtje zichtbaar is.

  Nog zo’n mooie valsspeler is de wimperpermanent. Zetten we de krul er even in en dan ook nog de semi-permanente mascara, dan heb jij 4 weken geen omkijken meer naar je mooie wimpers. Geeft toch een veilig gevoel, want je hoeft je niet meer druk te maken of je mascara is uitgelopen, want deze is waterproof.

  Naast de slippers en slang in de boom heb ik ook de Odeonner’s de mond gesnoerd. Ja, met die geweldige lipmaskers, waar je ook een beetje mee valsspeelt om vollere lippen te krijgen zonder inspuiten. En over de (tuin)slang gesproken: die zorgt voor de heerlijke afkoeling en de slippers in de bomen krijg je na jouw pre-summer-behandeling mee naar huis. Zo stap jij goed voorbereid de zomer in.

  Vanaf deze plek wens ik jou een fijn en goed voorbereide zomer(vakantie) toe!

  Je huidcoach, Monique Schriever

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply