Rate this post
 • De zomer in zonder schimmelnagels
  Rate this post

  1 op de 4 personen in Nederland heeft last van schimmelnagels. De meeste mensen schamen zich hiervoor: het ziet er niet zo fraai uit. Voeten blijven vaak steevast in de dichte schoenen of sokken, hoe warm het ook is. Deze nagels zijn heel moeilijk te behandelen.

  Schimmelnagels, ook wel ‘kalknagels’ genoemd, zijn met schimmel geïnfecteerde teen- of vingernagels. Ze worden wit, geel, bruin en soms ook nog eens groen (maar dan zit er een pseudomonas-bacterie erbij), worden dik en brokkelen vaak af. Als je nagel groen is, moet je hiervoor naar de huisarts voor antibiotica.
  Schimmels zitten bij iedereen op de huid, en vocht en warmte zijn ideale omstandigheden voor een schimmel om zich goed te kunnen nestelen. Schimmelnagels zijn overdraagbaar: je kunt de aandoening krijgen door huidschilfers van andere mensen. Velen lopen in zwembaden en sauna’s een schimmel op.
  In principe kan iedereen schimmelnagels krijgen; alleen een bepaalde groep is er gevoeliger voor, zoals mensen met diabetes mellitus, ouderen, mensen met een verminderde weerstand (chemokuren, aids enzovoort) en mensen met beschadigde nagels. Beschadigde nagels kunnen gemakkelijk schimmels krijgen. Het is dus belangrijk om niet-knellende schoenen te dragen. Ook door bepaalde sporten kunnen nagels beschadigd raken.
  Er is een oplossing! 4 Happy Feet heeft zich gespecialiseerd in het behandelen van schimmelnagels. Wij kunnen je de oplossing bieden voor jouw lelijke, ontsierende nagels. Geen (schadelijke en dure) medicijnen, geen dure laserbehandelingen. Het gaat om de nieuwste behandeling, die gegarandeerd een fantastisch resultaat geeft! De nagels worden met deze nieuwe methode meteen aangepakt; zowel de schimmel als cosmetisch.
  Tijdens de behandeling worden je schoenen ontdaan van schimmels en bacteriën. Je bent na de behandeling ervan verzekerd dat je met schimmelvrije en mooie voeten de deur uit gaat.

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply