Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
 • Dear lovehandles, tot nooit meer ziens!

  Naar jouw gevoel heb je álles gedaan om die extra pondjes te verliezen. Toch kijk je elke ochtend teleurgesteld de spiegel in: die kwabjes, rolletjes en vetjes bij je armen, benen, billen of buik gáán maar niet weg… Help!

  Plaatselijk afvallen, dat kan toch niet? Nee, inderdaad: je kunt je helemaal suf sporten en allerlei oefeningen doen, maar alsnog is er een grote kans dat je lovehandles, kipfilets of buikje je blijven plagen. Tóch bestaat er een oplossing om wel dat figuur van je dromen te krijgen. En nee: hiermee bedoelen we niet dat je onder het mes hoeft. Maak kennis met cryolipolyse!

  Cryo- wat?
  Cryolipolyse is een methode waarmee je van je laatste vetophopingen af kunt komen. Hierbij worden vetcellen afgebroken door deze langdurig bloot te stellen aan kou. Hierdoor kristalliseren de vetcellen, waarna je lichaam ze afbreekt. En nog mooier: als je een normaal, gezond eet- en beweegpatoon hanteert, komen de vetcellen ook niet meer terug! Hoe zo’n behandeling verloopt? Je ligt gewoon rustig en ontspannen in de behandelstoel. Daarna wordt de Body Wizard, het behandelingsapparaat, geplaatst op het te behandelen gebied. Vervolgens zorgt de sterke vacuüm ervoor dat je vetophoping wordt opgezogen, waarna deze gekoeld wordt. Bang dat je huid hierbij beschadigd raakt hoef je niet te zijn: de vernieuwde Body Wizard die gebruikt wordt, is uitgeroepen tot veiligste behandelingsapparaat. Ter aanvulling op de behandeling wordt je huid ook altijd behandeld met het vetafdrijvende serum van Cosbeau, die de afbraak van de vetcellen bevorderd. Zo bereik je dat optimale effect! Niet alleen je vet is weg, ook je huid voelt steviger aan. Cryolipolyse is trouwens ook goedkoper dan een operatie. Omdat de huidspecialisten van Mooi door Fanny deskundigen zijn op het gebied van cryolipolyse, geniet je van een vriendelijk tarief.

  Goed om te weten
  Per keer wordt er 20% van de vetcellen weggevroren. Gemiddeld zijn er drie behandelingen nodig (met een tussentijd van één maand) om de vetophopingen helemaal te bestrijden. Combineer je de behandelingen met de Universal Contour Wrap en de InfraWrap, dan verloopt het proces van het afvoeren van de bevroren vetcellen sneller. Dus: nog eerder genieten van je verbeterde figuur! Voordat de behandeling van start gaat, zal er altijd eerst een intakegesprek plaatsvinden. Let op: als je een BMI boven de 30 hebt, is cryolipolyse helaas niet geschikt voor jou.

  De gebieden die behandeld kunnen worden:
  – buik
  – lovehandles
  – billen
  – bovenarmen
  – rug
  – dijen
  – heupen

  Voor jou!
  Ben je benieuwd geraakt? Boek dan gemakkelijk online een eerste afspraak bij Mooi door Fanny, gevestigd in Gezondheidscentrum De Lloods. Gemiddeld zijn er 3 behandelingen nodig voor het gewenste resultaat. Bij een kuur van drie behandelingen krijg je het Cosbeau Serum (ter waarde van € 59,95) cadeau! Heb je andere vragen op het gebied van huidverbetering, zoals rimpelbestrijding of acne? Ook daar kan Mooi door Fanny bij helpen.

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply