Rate this post
 • Definitief een mooie en gladde huid
  Rate this post

  Het bikiniseizoen is weer aangebroken! Na het eeuwige gevecht met het scheermes en een bus scheerschuim weet je het zeker: jij ligt vanmiddag met mooie gladde benen op het strand. Als je daar eenmaal lekker zit te genieten, valt het zonlicht op je kuit en zie je tot je grote schrik dat je een hele strook haar bent vergeten. Kan dit nu echt niet gemakkelijker?

  Het ontharen van benen, bikinilijn en andere lichaamsdelen is voor veel vrouwen bijna dagelijks een frustrerend ritueel. Ben je geen haartjes vergeten, dat ontstaan er wel wondjes of van die vervelende rode bultjes. En is het toch een keer helemaal goed gegaan? Dan zie je al zó snel weer stoppels, dat je je afvraagt of het alle moeite wel écht waard is. Gelukkig is er een oplossing: laserontharing! Hiermee kun je op een compleet pijnloze en veilige manier je haren definitief laten verwijderen. Doordat bij Change Laserclinic gebruik gemaakt wordt van de nieuwste technologieën rond laseren, kun je je behandeltraject gewoon starten in de zomer, of voortzetten in de zomer.

  Betaalbaar
  Change Laserclinic maakt definitief ontharen door middel van laser toegankelijk voor iedereen, doordat de behandelingen niet alleen pijnloos zijn, maar ook betaalbaar. Eigenares Hana Moestoredjo: ‘Change Laserclinic werkt met de meest geavanceerde en nieuwste lasertechnologie ter wereld, namelijk de Soprano Laser en de GentleLASE pro. Deze twee lasers zijn een hulpmiddel om 100% pijnloze en definitieve ontharing te kunnen bewerkstelligen. Deze lasers kunnen ook eventueel gecombineerd worden ingezet.’

  Volledig pijnloze behandeling
  Hana: ‘Bij Change Laserclinic zijn de behandelingen echt 100% pijnloos. De meeste mensen denken vaak dat de laser zelf zorgt voor pijnloze ontharing, maar dat is een misvatting. Het behandelprotocol is eigenlijk veel belangrijker om pijnloze ontharing te kunnen waarmaken. Door de vele jaren ervaring die wij hebben opgedaan, hebben wij een uniek behandelprotocol ontwikkeld. Dit behandelprotocol verschilt per klant, maar is in grote lijnen voor iedereen gelijk. Zodra klanten bij ons in behandeling gaan, wordt er een specifiek behandelprotocol vastgesteld.’

  Ben je nieuwsgierig geworden? Maak dan een afspraak voor een gratis proefbehandeling en ervaar de voordelen van laserontharing zelf!

  Change Laserclinic is aangesloten bij de NVH en het Kwaliteitsregister Paramedici. Hierdoor kunnen behandelingen worden vergoed door de verzekering.

  Voordelen
  De grote voordelen van definitieve laserontharing bij Change Laserclinic:
  – voor altijd van jouw ongewenste haargroei af
  – nooit meer last van stoppeltjes en scheerirritaties
  – geen ingegroeide haartjes en ontstekingen aan de haarwortels
  – een gladde en egalere huid
  – besparing van tijd en geld op scheerproducten
  – betaalbaar voor iedereen
  – vergoeding door de zorgverzekeraar mogelijk

  Over Change Laserclinic
  Change Laserclinic is aangesloten bij de NVH en het Kwaliteitsregister Paramedici. Een kliniek of salon kan alleen aangesloten zijn bij NVH als er gewerkt wordt met huidtherapeuten. Een NVH-geregistreerde kliniek staat voor kwaliteit en kunde. Hierdoor kunnen behandelingen worden vergoed door de verzekering. Wil je in aanmerking komen voor vergoeding, of weet je niet precies hoe dat werkt? Change Laserclinic helpt je graag.

  Zomeractie!
  Change Laserclinic heeft tijdelijk een heel leuke zomeractie:
  Laat nu je benen + bikinilijn + oksels ontharen voor slechts € 199 per behandeling (bij afname van een pakket)!
  Deze actie is geldig tot en met 31 augustus 2022.

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply