Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
Rate this post
 • Definitief ontharen met de Epildream
  Rate this post

  Ben jij al klaar voor de zomer? Wanneer je jouw zomerkleding weer aantrekt, wil je niet dat er ont­sierende haren op je benen te zien zijn. Ook je bikinilijn en oksels moeten er weer helemaal glad uitzien. Wellicht ben je dagelijks tijdens het douchen met een scheermesje in de weer om alle probleem­zones te ontharen, maar er zijn betere manieren: laat je definitief ontharen met de Epildream Diode Laser!

  De High Power laser 808 nm is tot 6 keer sneller dan alle andere lasers en IPL-apparaten. Daardoor duurt het behandelen van de onderbenen of rug maar 20 minuten. Doordat het zo snel gaat, is het laseren van het lichaam veel goedkoper! Gemiddeld zijn er slechts 6 behandelingen nodig, in plaats van gemiddeld 8 tot 12 behandelingen met IPL. De behandelingen zijn ook minder gevoelig dan welk ander pulslicht dan ook. De tijdsduur van de behandeling is veel korter, en daardoor ook nog pijnloos.

  Voordelen
  Met de Epildream Diode Laser is het mogelijk om behandelingen uit te voeren:
  – op ieder huidtype
  – 12 maanden per jaar
  – op de gebruinde huid
  – op een comfortabele manier, dankzij het dubbele koel­systeem, zowel in het apparaat als in het handstuk
  – die snel zijn, zelfs op grotere gebieden (bijvoorbeeld op de benen, de bikinilijn, de borsten en de rug) dankzij de 15 Hz frequentie

  Maak een afspraak voor een vrijblijvend adviesgesprek!

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply