Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
Rate this post
 • Definitief ontharen met Epilfree
  Rate this post

  Overdadige of ongewenste haargroei is een bekend probleem, waar zowel mannen als vrouwen last van hebben. Sinds jaar en dag zijn de vrouwen ruimschoots in de meerderheid, als het gaat om het laten verwijderen van ongewenste haren – veelal van de wenkbrauwen, bovenlip, wangen, kin, onderarmen, oksels, bikinilijn en benen. Maar ook mannen laten zich steeds vaker behandelen voor ongewenste haargroei, bijvoorbeeld op hun rug, schouders en borst. Ontharing voor mannen is zonder twijfel een groeiend fenomeen. Omwille van een snellere tijd en een betere sportieve prestatie laten ook steeds meer sporters de haren op hun armen en benen verwijderen. Dit geldt onder meer voor zwemmers en wielrenners.

  Nu is er Epilfree, een natuurlijk systeem voor duurzaam ontharen. In vergelijking met de genoemde methoden biedt Epilfree een flink aantal voordelen. Zo kunnen de behandelingen het hele jaar plaatsvinden, dus ook in de zomer.
  Epilfree behandelingen worden uitsluitend gegeven door daartoe opgeleide schoonheidsspecialisten en zijn bewezen effectief, geschikt voor alle huid- en haartypen en voor iedere leeftijd. Jong of oud, blond, grijs, rood en donzig haar, oud of jong, een donkere huidskleur: het maakt niet uit. Epilfree is er voor iedereen. Bovendien is Epilfree gebaseerd op natuurlijke ingrediënten en wetenschappelijk onderzocht en klinisch getest.

  Behandeling
  Voorafgaand aan de behandeling met Epilfree legt je schoonheidsspecialist uit hoe de behandeling eruitziet en wat je kunt verwachten. Je huid moet minimaal 24 uur voor iedere behandeling schoon zijn, dus zonder make-up, deodorant, bodylotions of crèmes. Afhankelijk van het te behandelen huidoppervlak wordt je haar geharst of geëpileerd. De haren moeten met wortel en al verwijderd worden uit de haarzakjes. Direct na het verwijderen van de haren wordt de activator aangebracht, die er onder meer voor zorgt dat de haarzakjes open blijven staan en 4 tot 5 keer vergroot worden. Na 5 minuten wordt het Epilfree serum op de huid aangebracht en ingemasseerd.
  Het is belangrijk om de huid hierna rust te gunnen. Je mag je tot 6 uur na de behandeling niet wassen en geen crèmes gebruiken op het behandelde huidoppervlak.
  De resultaten per behandeling verschillen vanzelfsprekend per persoon. Je dient voor een maximaal resultaat rekening te houden met 8 tot 12 behandelingen om een haarreductie te krijgen van 70 tot 80%. 100% is niet haalbaar. Dit geldt ook voor andere definitieve onharingsmethodes, zoals laser.

  Maak vrijblijvend een afspraak voor een intakegesprek voor een uitleg en een prijsopgave. Wil je meer informatie, bel of mail gerust!

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply