Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
Rate this post
 • Definitief ontharen met IPL+RF
  Rate this post

  Een mens heeft gemiddeld 100.000 haren. De meeste daarvan zijn gewenst, zoals hoofdhaar, maar sommige zijn ongewenst, zoals okselhaar en haar op benen, armen, rug, bikinilijn en gezicht. Kortom: het gehele lichaam. Daar is wat aan te doen!

  We bieden nu definitief ontharen aan met het nieuwste Elos IPL-systeem. Wij werken hierbij niet alleen met IPL (Intense Pulsed Light), maar ook met RF (radiofrequentie). Harsen, epileren en scheren behoren nu tot het verleden. Maar ook rode bultjes, ontstekingen, ingegroeide haartjes en stoppels zullen verdwijnen. Daarnaast zal jouw huid strakker en gladder worden en zal er nooit meer een donkere waas over het gebied heen liggen. Deze methode is ook ideaal voor mannen die te kampen hebben met overmatige haargroei.

  Wat doet RF?
  – De radiofrequentie verbetert het weefsel, waardoor de huid strakker wordt.
  – De (onzichtbare) straling dringt diep door in de huid en zorgt voor verwarming van het weefsel.
  – Als reactie op die warmte wordt er meer collageen gevormd, waardoor de huid verstrakt.
  – In vergelijking met de IPL wordt de RF-energie dieper uitgevoerd.
  – De combinatie IPL + RF zorgt daarom voor een optimaal resultaat.

  Voorzorgsmaatregelen
  Het is erg belangrijk, vanaf 4 weken voordat je begint met de behandeling met IPL+RF, dat er niet meer geharst of geëpileerd wordt. Het te behandelen gebied dient voor de behandeling wel geschoren te worden en de haartjes moeten ongeveer 1-2 mm zijn voor de behandeling. Zonnebaden en zonnebanken is ook niet verstandig, zowel voor als tijdens de behandelingen, in verband met de kans op onder andere pigmentvlekken.

  Intake
  Voor we met de behandeling beginnen, zal er eerst een intakegesprek plaatsvinden. Hierbij zullen bepaalde zaken vastgesteld worden en zullen we bepalen of IPL voor jou geschikt is. Ook zal er een proefflits gedaan worden, om te kijken hoe de huid hierop reageert.

  Gemiddeld zijn er 8 tot 12 behandelingen nodig.

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply