Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
Rate this post
 • Definitief vetcellen verwijderen
  Rate this post

  Iedereen kent het of heeft het: kleine vetrollen over de rand van de broek, ‘flubberarmen’, ‘love handles’, te dikke heupen, benen of juist de onderkin enzovoort. Ondanks sporten en gezond eten krijg je dat vaak niet weg. Juist voor deze ‘kleine’ ongemakken is er nu cryotherapie.

  De Cryo21 is het nieuwste apparaat op het gebied van cryotherapie: het bevriezen van vetcellen en het verstevigen van de huid. Het geeft onmiddellijk en blijvend resultaat! Het is de nieuwste hype op het gebied van afslanken, en is geheel pijnloos.

  Werking
  De kop waarmee wordt behandeld, wordt in temperatuur teruggebracht tot -8 graden. De vetcellen zijn erg gevoelig voor koude. Bij een plotselinge daling van de huidtemperatuur zorgt de thermische schok ervoor dat de vetcellen zichzelf vernietigen. Het vet wordt afgebroken en wordt binnen 15 tot 20 dagen via de natuurlijke wegen afgevoerd. Vetcellen die weg zijn, kunnen niet meer aangemaakt worden. Het vet dat op die plaats is weggehaald komt niet meer terug. Dankzij de gel die gebruikt wordt tijdens de behandeling, voelt de cryotherapie voor de klant slechts als een frisse, heerlijke, ontspannende behandeling. De behandeling zelf duurt maar 20 minuten. Je ziet direct het resultaat na de behandeling. Met de Cryo21 kun je je lichaam zelf vormgeven…

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply