fbpx
Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
 • Deskundige huidverbetering in het huidcentrum

  Huidcentrum ZorgSaam in Terneuzen, Oostburg en Hulst is sinds 2007 hét adres voor vele cosmetische behandelingen. Die worden uitgevoerd in de betrouwbare klinische setting van het ziekenhuis. Geen algemeen geschoolde cosmetisch artsen, maar gespecialiseerde dermatologen en een huidtherapeute die jou behandelen. Ze geven eerlijk advies over het nut van een behandeling en proberen een realistische inschatting te geven van het te verwachten resultaat.

  Annelies Avermaete is dermatoloog. Ze woont in Gent, studeerde in Leuven en deed werkervaring op in Duitsland en Engeland. Ze werkt sinds 2007 bij ZorgSaam. Dokter Avermaete legt uit welke behandelingen het meest uitgevoerd worden: ‘De meest uitgevoerde behandelingen zijn de niet-invasieve rimpelbehandelingen of injectables. Botulinetoxine wordt gebruikt om de zogenaamde ‘actieve rimpels’ te behandelen. Dat zijn rimpels die door beweging van spieren worden veroorzaakt. Daartegenover staat onze behandeling met hyaluronzuurfillers. Daarmee brengen we volume aan om bijvoorbeeld een liftend effect te verkrijgen. Verder hebben we een uitgebreid aanbod van laserbehandelingen.’

  Huidtherapeute Anne van Hermon vertelt wat meer over de laserbehandelingen. Zij is geboren en getogen in Aardenburg en heeft gestudeerd in Den Haag. Sinds haar diploma in 2016 werkt ze bij ZorgSaam. ‘Onze LightSheer laser is zeer geschikt voor de permanente verwijdering van storende of overmatige beharing. Het is denk ik ook goed om te weten dat de behandeling van overmatige beharing in het gelaat onder bepaalde voorwaarden gedeeltelijk wordt terugbetaald door vele zorgverzekeraars.
  We hebben ook een fractionele CO2-laser. Die laser is bedoeld voor behandeling van matige tot aanzienlijke huidveroudering. Denk aan fijne en grove rimpels, pigmentvlekken, vale huidskleur en gebrek aan veerkracht in de huid. Een behandeling met deze laser heeft een huidverjongend en verbeterend effect. Dit is meestal een behandeling van het hele gelaat. Naast het gezicht kunnen ook de hals, het decolleté en de handruggen behandeld worden. Het verhoogt de elasticiteit, verbetert de huidstructuur en beïnvloedt oppervlakkige rimpelvorming.’

  Pigmentletsels
  ‘Met de laser kunnen ook de pigmentletsels, uitgezonderd tattoos, zeer mooi behandeld worden’, vult Annelies Avermaete aan. ‘En een couperosebehandeling waarbij storende bloedvaatjes met de laser worden verwijderd, heeft een duidelijke verjongende werking op de huid. Ten slotte noem ik nog de laser van schimmelnagels. Dat kan, indien een bepaalde schimmel werd vastgesteld en gekweekt, in combinatie met uitgebreide pedicure, een effectieve (cosmetische) behandeling zijn.’

  In het huidcentrum ZorgSaam worden ook camouflagetherapie en peelingbehandelingen aangeboden. Jongere acnepatiënten kunnen er terecht voor acnetherapie en ook acnelittekens worden behandeld.

  Focus op schoonheid
  In het huidcentrum ZorgSaam kun je terecht voor behandelingen die buiten je zorgpakket vallen, zoals:
  – behandeling van couperose
  – huidverjonging via fillers
  – huidverjonging via laser
  – laserontharing
  – behandeling van spataderen
  – behandeling van littekens

  Voor behandelingen die buiten het zorgpakket vallen, heb je geen verwijsbrief nodig. Daarnaast bieden we ook behandelingen aan die vanuit het aanvullende pakket worden vergoed door je zorgverzekeraar, bijvoorbeeld acnetherapie.

  Wil jij van je ongewenste haargroei af, stoor je je aan een vlekje of wil je afscheid nemen van die vervelende spatader of rimpels? Maak een afspraak bij het Huidcentrum ZorgSaam!

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply