Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
Rate this post
 • Deskundige nazorg bij (borst)kanker
  Rate this post

  Borstkanker heeft veel impact op u en uw (directe) omgeving. De behandeling van (borst)kanker omvat veelal een langer traject dan ‘alleen de operatie’. Sommige klachten zijn er meteen, andere ontstaan pas na een langere periode. Hierdoor is het niet altijd direct duidelijk dat deze klachten nog een gevolg zijn van de behandeling van (borst)kanker. Bij KMI begeleiden wij u in het complete nazorgtraject.

  Postoperatieve bh
  Het herstelproces begint feitelijk al voor uw operatie met het aanmeten van een postoperatieve bh. Deze bh (eventueel met sluiting aan de voorzijde) is ontworpen om direct na uw borstoperatie te dragen en is gericht op comfort, compressie én bevordering van uw herstel.

  Wat kan KMI Care Huidtherapie betekenen?
  Wanneer de behandeling van (borst)kanker is afgerond, bent u bij de huidtherapeuten van KMI Care Huidtherapie aan het goede adres. Onze huidtherapeuten bieden verschillende behandelingen die ertoe bijdragen dat pijn, lichamelijk ongemak en de zichtbare gevolgen van de operatie, bestraling en chemotherapie zoveel mogelijk verminderd worden. Tijdens een intakegesprek bespreken we alle aspecten en stellen we een persoonlijk behandelplan op. Dit alles om de aanwezige klachten te verminderen.

  Borstprothese en lingerie
  Vanaf minimaal 6 weken na operatie kunt u een borstprothese laten aanmeten. Dit kan een volledige prothese of een deelprothese zijn. Onze adviseuses nemen alle tijd voor u om het beste resultaat te bereiken! De meeste protheses hebben wij op voorraad, zodat u met een symmetrisch beeld de deur uitloopt. En neem gelijk een kijkje bij onze protheselingerie en badmode. Bent u niet in de gelegenheid om naar Nieuwegein te komen, dan komen wij gewoon naar u toe!

  Fysio, haarwerk of voeding
  Na uw behandeling kunt u ook tegen andere klachten aanlopen, zoals ernstige vermoeidheid, angst, problemen met eten of beschadigde zenuwen. Daarom heeft KMI Mammacare in samenwerking met diverse deskundige partners het Oncologisch nazorgcentrum Utrecht opgericht. Zo heeft u één adres voor uw nazorg bij (borst)kanker. Blijf dus niet met klachten rondlopen en neem vandaag nog contact met ons op! Wij zijn bereikbaar op 030-6032971.

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply