Rate this post
 • Detox & afvallen
  Rate this post

  Na een heerlijk kerstmaal, met een volle buik, is het altijd gemakkelijk om jezelf voor te nemen het in het nieuwe jaar ‘anders te gaan aanpakken en te gaan afvallen’.

  Ondertussen is het 2015 en is er een grote groep enthousiastelingen begonnen met
  zijn goede voornemens.
  Als jij hierbij hoort: ­gefeliciteerd!
  Toch bereikt maar een klein deel zijn doel. Dit komt doordat afvallen niet alleen een kwestie is van minder eten en meer bewegen. Het begint ermee je lichaam te leren het vet te vinden en dan te verbranden. Doe je dit niet, dan verbrand je je spieren en blijven je vetreserves behouden; niet het resultaat waar je voor ging waarschijnlijk. De reden hiervoor is simpel. De vetreserves vormen onze grootste opslagplaats van afvalstoffen, het overschot dat je lichaam niet zelfstandig kan afvoeren. Je hebt hiervoor dus hulp nodig. Aloë Vera, de basis van onze detox, geeft dit. Het voedt je lichaam, zodat het niet op zoek gaat naar brandstof in je spieren, en het heeft de natuurlijke eigenschap de afvalstoffen af te voeren, waardoor je lichaam de benodigde hulp krijgt. Zo komt je lichaam in de vetverbrandingsmodus.

  Gemiddeld verlies je 5 kg en 12 cm in 9 dagen en barst je van de energie. Je lichaam gaat hiermee door, ook na de detox. Het is dus een perfecte start van een afvaltraject. Wil je niet afvallen maar alleen opschonen, dan kan dit natuurlijk ook.
  Bekijk het filmpje op de site voor meer ­informatie en meld je aan voor een
  gratis intakegesprek.

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply