Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
Rate this post
 • Detoxen zonder zorgen
  Rate this post

  Detoxen is al lang niet meer een mediaspektakel met Patty Brard in de hoofdrol. Steeds meer mensen zijn zich ervan bewust dat gezondheid begint in de darmen. Onderzoeken geven aan dat gezonde darmen bijdragen aan een goede spijsvertering en een toename van energie. Onze darmen zijn onze tweede hersenen.

  Wij begeleiden je op eenvoudige wijze naar een gezonder en energieker leven. Dit doen we met een 100% natuurlijk gezondheidsprogramma. Dit gezondheidsprogramma helpt je op weg naar een zuiver lichaam, en is voor velen een startpunt op weg naar een gezonder en energieker leven.

  Waarom detoxen?
  Ons lichaam wordt dagelijks blootgesteld aan allerlei vormen van vervuiling. Eén van deze vervuilingsbronnen is voedsel. De welvaart, de prestatiegerichte maatschappij en ons drukke materialistische bestaan zorgt ervoor dat we vaak kiezen voor gemak. Dat resulteert in junkfood, kant-en-klaarmaaltijden en overig bewerkt voedsel, alle met allerlei toegevoegde conserveringsmiddelen, kleur- en smaakstoffen, E-nummers, suikers en zout. Dit vervuilt ons lichaam, en door deze vervuiling krijgen we vage klachten die we ook nog eens normaal vinden.

  Dr. Mayr Methode
  Onze detoxkuur is gebaseerd op en geïnspireerd door het principe van Dr. Mayr. De wereldberoemde Oostenrijkse arts Franz Xaver Mayr (1875-1965) is beroemd vanwege zijn darmreinigingskuur. Dr. Mayr, die op zijn tachtigste zo goed als géén rimpels had, begreep als geen ander dat een goede gezondheid begint met een goed werkende darm.
  Zijn kuur bestaat uit drie fasen: een afbouwbase (waarin je je normale voedingspatroon afbouwt), de vastenkuur zelf, en de opbouwbase (waarin je langzaam weer opbouwt naar een gezond voedingspatroon). Laten we vooropstellen dat het volbrengen van de kuur niet gemakkelijk is. Er kunnen sterke ontgiftingsverschijnselen ontstaan zoals hoofdpijn, misselijkheid, vermoeidheid en slapte. De resultaten van de kuur wegen daar echter met gemak tegenop! Maar eerst even door de zure appel heen bijten…

  Gezondheidsprogramma’s
  Met mijn kennis als voedingscoach, natuurvoedingsadviseur, Hormoonfactor-trainer en detoxcoach begeleid ik mijn klanten door middel van diverse gezondheidsprogramma’s, gebaseerd op het Hormoonfactordieet. Deze kunnen zowel met een detoxkuur als zonder een detoxkuur gevolgd worden.
  In overleg bepalen we samen het gewenste doel en bepalen we het daarvoor bestemde programma.

  Ben je ook nieuwsgierig hoe ik je verder kan helpen naar een gezond lichaam? Neem dan verblijvend contact met mij op.

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply