Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
Rate this post
 • Deze zomer ga jij voor diepe, rijke kleuren!
  Rate this post

  Wat je stijl ook is, je haar is een middel tot expressie. Van de kleur tot het kapsel, het zegt iets over wie je bent en wat je smaak is. Het is dan ook heel prettig als jouw kapper dat begrijpt en aansluit bij jouw wensen. Want dat is wat een kapperbezoek zou moeten zijn: een verwenmoment om even heerlijk te kunnen ontspannen en daarna zelfverzekerd de deur uit kunnen stappen!

  Mooie merken
  We werken met drie mooie kwaliteitsmerken. Kevin Murphy, L’Oreal en Kerastase. Onze haarstylisten zijn gespecialiseerd in kleuring en weten precies met welk merk ze het beste uit jouw haar kunnen halen.

  Blond, maar dan anders
  We gaan voor warm!
  Er zijn meer haarkleuren onder de zon dan je kunt tellen. Maar een trend die al jaren meegaat, en dus ook deze zomer weer volop zichtbaar, is die van het blonde haar. Maar anders dan voorgaande jaren stappen we af van het koele blond, en gaan we voor warm!

  Speel met textuur
  Hoewel we weinig invloed hebben op de temperaturen, kunnen we in ons haar wel degelijk warmte creëren. Kies voor een blond met karamel- en vanilletonen in plaats van een assige tint voor een diepe, rijke coupe. En geef het haar een extra interessante look mee door te spelen met texturen: mix glanzende en matte lokken voor veel volume en luchtigheid.

  Klant aan het woord
  ‘Ik vind het leuk om te experimenteren, maar wil wel graag dat mijn kapsel past bij mijn gezicht. Gelukkig begrijpen de kapsters dat. Er is altijd ruimte om het een en ander te bespreken. Doordat ze erg deskundig zijn, weten ze ook wanneer ik iets beter niet kan doen. Dan stellen ze een leuk alternatief voor. Voor mij is naar de kapper gaan daardoor een ontzettend fijn moment!’

  – Ilse (35 jaar)

  Bekend en vertrouwd
  De kapsters zijn ervaren topstylisten en geven graag gedegen advies. Omdat het een vast team met bekende gezichten is, kun je altijd terecht bij jouw vertrouwde, favoriete kapster. Tel daar een warm welkom met een heerlijke kop koffie en chocolade bij op, en jouw kappersbezoek wordt echt een feestje.

  Even voorstellen
  Elke uitgave stellen we één van onze haarstylisten voor waarbij zij verteld over de passie voor het vak en waar ze jou het liefst mee helpt om prachtig voor de dag te komen. In deze editie is topstylist en gastvrouw Lucia aan de beurt. ‘Ik geniet ervan allerlei soorten coupes te creëren. Bijvoorbeeld bijzondere asymmetrische kapsels, of juist een wat klassiekere look. Ik kijk graag naar wat bij jou past en wat jouw wens is. Daarnaast geef ik leiding in de salon, wat ik ontzettend leuk vindt om te doen. En als gastvrouw zorg ik er heel graag voor dat het jou aan niks zal ontbreken wanneer je bij ons in de salon langskomt!

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply