Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
Rate this post
 • Deze zomer haarvrij?
  Rate this post

  Wil je volgende zomer lekker op het strand liggen zonder je zorgen te ­hoeven maken over haar op plekken waar je dat niet wil? Begin dan nu met definitief ontharen!

  Deze tijd van het jaar is een prima tijd om te starten met definitief ontharen, want gedurende de behandelingen mag je niet in de volle zon, en bovendien neemt de aanpak een paar maanden in beslag.

  Madelinde Achterberg maakt in haar salon Complete Skincare gebruik van de Lightsheer diodelaser, een van de meest geavanceerde apparaten voor haarreductie dat doeltreffender en krachtiger werkt dan behandelingen met IPL. De LightSheer produceert een zeer geconcentreerde lichtstraal die de haarwortel vernietigt zonder schade aan te brengen aan de huid. Ongewenste haargroei is op die plaats vervolgens niet meer mogelijk.
  In principe kan elke zone behandeld worden; alleen blonde en grijze haren kunnen niet verwijderd worden. Tijdens een gratis intake kan Madelinde je vertellen wat de mogelijkheden voor jou zijn en een inschatting maken hoeveel sessies er nodig zijn. Het gemiddelde aantal behandelingen is zes, met een tussenliggende periode van een paar weken. Voor mannen kan definitief ontharen een uitkomst zijn voor de rug, borst, handen of voeten, maar ook bijvoorbeeld wanneer ze een allergie hebben rond het scheren, ontstoken haarzakjes hebben of ingegroeide baardharen hebben.
  Wil je ook voor altijd een gladde huid? Maak dan een afspraak bij Complete Skincare, dan kun jij deze zomer ook haarvrij zijn!

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply