Rate this post
 • Die eerste indruk…
  Rate this post

  Kleding is nonverbale communicatie. Het is het eerste wat de ander van ons ziet en het laatste wat wordt vergeten. Kleding is je visitekaartje en kan heel wat méér voor je doen dan je er leuk uit te laten zien.

  Pak daarom ‘s morgens niet zomaar iets uit de kast, maar bedenk wat je doel is die dag,
  welke gelegenheden zich gaan voordoen en wat jij daarbij wil uitstralen.
  En nu hoor ik jou denken: ‘Ja hoor… Ze moeten me maar nemen zoals ik ben’. Zeker, en hoe kan ik dan zien wie jij bent? Laat jij je kwaliteiten en je persoonlijkheid zien in je kleding? Kan ik aan jouw kleding zien of jij de professional bent?
  Of een creatieveling? Toegankelijk? Avontuurlijk?
  Om mijn klanten te helpen hun eigen kledingstijl te ontwikkelen, geef ik individuele stijladviezen waarin we je persoonlijke kwaliteiten ‘vertalen’ naar kleding. Ook organiseer ik workshops om bewustwording van je imago te vergroten.

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply