Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
Rate this post
 • Die frisse en jonge look wil toch iedereen?
  Rate this post

  Geef het maar toe: de tijd heeft zijn sporen achtergelaten op je gezicht. Aan de ene kant omdat je huid vanaf je 25e nu eenmaal minder collageen en elastine aanmaakt, aan de andere kant door je leefstijl: blootstelling aan de zon, luchtvervuiling, slechte gewoontes als roken, alcohol en weinig slaap, vet en calorierijk voedsel, verdriet of stress om zo maar een paar voorbeelden te noemen.

  Wat zou je de tijd graag nog even willen terugdraaien en weer een jonge en frisse uitstraling hebben. Maar dan het liefst op een manier zonder operaties of naalden, want dat is iets waar je bij voorbaat al nachtmerries van krijgt.
  Een boost voor je huid, een échte verjongingskuur, die doet wat hij belooft. Maar ja, dat lijkt bijna te mooi om waar te zijn. Sprookjes bestaan niet.

  Sprookjes bestaan inderdaad niet, maar met mesotherapie bereik je wel het effect waar jij van droomt. ‘Meso Infusion’ is dan ook geen sprookje, maar een doeltreffende anti-agingmethode die in kuurverband wordt toegepast.
  Met deze technologie waar geen naald aan te pas komt, worden via je poriën en haarwortelkanalen werkstoffen in diepere huidlagen en zelfs rechtstreeks ín de celkernen gebracht. Hierdoor worden huidveroudering, -verslapping en cellulite aangepakt. Al na een paar behandelingen wordt je huid zichtbaar en voelbaar steviger, elastischer en krijg je een frisse, gezonde en vooral heldere teint. Diepe rimpels vervagen, littekens worden minder zichtbaar en je huid krijgt een jeugdige en vitale uitstraling. Sprookjes bestaan niet. Meso Infusion wél!

  Over Salon Jeanette
  Salon Jeanette staat voor huidverjonging en huidverbetering. Jeanette verzorgt intensieve behandelprogramma’s om de huid te verbeteren in korte tijd. Ze is altijd op de hoogte van de nieuwste producten en innovaties op het gebied van huid­verjonging, huidverbetering (met of zonder apparatuur), permanente make-up en visagie. Jeanette geeft, op afspraak, vrijblijvend een gratis huidadvies voor huidverjongingsbehandelingen.

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply