Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
Rate this post
 • Het diepe verlangen naar een kindje
  Rate this post

  Op een dag weten jullie het zeker: jullie willen een kindje! Een mooi en bijzonder moment. Totdat jullie maanden verder zijn en iedereen om je heen zwanger lijkt te worden, behalve jullie. De gezondheid van jou en je partner bepaalt jullie kansen op een zwangerschap. Naast alle hormonen spelen er nog veel meer dingen mee waar je je vaak niet bewust van bent.

  De gezondheid van het kind begint al bij de ouders, nog voordat het kind verwekt wordt. De opbouw van de band met jouw baby begint al in de baarmoeder. Het is daarom superbelangrijk, om al voordat jullie gaan proberen zwanger te raken, zo gezond mogelijk te worden. Ook al heb je geen klachten, toch kan het zijn dat je niet optimaal gezond bent en je lichaam daarom weigert om zwanger te worden. Je kunt zelf veel doen om gezonder te worden! Maar dan moet je natuurlijk eerst weten op welke gebieden jullie je gezondheid kunnen aanpakken. Willen jullie meer inzicht krijgen in de fysieke, mentale en emotionele factoren die jullie vruchtbaarheid bepalen? Dan is Being in Balance Fertility iets voor jullie!

  Fysiek en mentaal gezond
  De weg naar een zwangerschap begon voor jullie als iets leuks, iets spannends. Dat kan het opnieuw zijn! Met de diagnostische methode Being in Balance Scan gaan we onderzoeken waarom het niet lukt om zwanger te worden. Jullie krijgen veel informatie over je fysieke en mentale gezondheid. De Scan laat zien met welke specifieke voedingsstoffen jouw lichaam ondersteund kan worden en welke processen ongewenst teveel energie kosten. Mogelijk zijn er onbewuste blokkades waardoor jullie kinderwens wordt gesaboteerd. Dat brengen we allemaal in kaart.

  Zin in elkaar
  Met het programma ontdekken jullie ook hoe je de intimiteit weer kunt versterken en weer ‘zin’ in elkaar krijgt. Door een onvervulde kinderwens wordt seks vaak een ‚moeten’, iets praktisch waar je steeds minder lol aan beleeft. Terwijl het zo leuk begon! Plezier maken en lachen met elkaar. Genieten van elkaar, net zoals voorheen. Dat is veel fijner voor jullie relatie en verhoogt óók de kans dat je zwanger wordt. Ik help jullie om met concrete handvatten jullie gezondheid en relatie te verbeteren. Ik ga ervoor om jullie zo goed mogelijk op weg te helpen naar optimale vruchtbaarheid en intimiteit, zodat jullie wens zo snel mogelijk in vervulling mag gaan.

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply