Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
 • Diëten is meer dan alleen komkommers eten!

  Het nieuwe jaar beginnen met droge crackers, sla en komkommers. Altijd dat hongergevoel en smachtend uitkijken naar die ene keer dat je een handje chips mag. Je vriendinnen lekkere hapjes zien eten terwijl je zelf op een wortel zit te kauwen. Zijn dit de horror­scenario’s die je in je hoofd hebt als je het woord ‘dieet’ hoort? Geen paniek: dit is zeker niet het geval.

  Als je dit jaar wilt beginnen met afvallen, is dat eigenlijk nooit alleen een kwestie van minder eten. Ook jouw kijk op eten, jouw eigen lijf én de hoeveelheid beweging die je dagelijks krijgt, zijn van grote invloed. Wil je hier meer inzicht in krijgen? Een gewichtsconsulente helpt jou hierbij. Ze geeft inzicht in jouw huidige leefstijl en laat jou zien wat je kunt veranderen om slanker en fitter te worden. Samen stellen jullie realistische doelen op. Ook tijdens de vervolgconsulten begeleidt ze jou om jouw verkeerde voedingspatronen te doorbreken, en stuurt ze waar nodig bij. Deze consulten geven ook inzicht in de belangrijkste voedingsstoffen, vitaminen en mineralen, en zelfs in etiketten lezen.

  Terugval?
  Misschien ben je bang voor een terugval nadat je je ideale gewicht bereikt hebt. Best begrijpelijk, maar niet nodig! Omdat je geen dieet volgt, maar jezelf een ander voedingspatroon aanleert, kun je niet terugvallen en kun je genoeg lekkere dingen blijven eten. Je lichaam stelt zich in op jouw gezonde levenswijze, en dat ervaar je door een betere conditie en een slanker en positiever zelfbeeld. Dat neemt niemand jou meer af!

  Wil je jouw leven een positieve draai geven en beginnen met afvallen? Hanneke van der Veen van Voed Gezond is voedings- en gewichtscoach. ‘Ik volg, tot op de dag van vandaag, cursussen en opleidingen om mijn kennis te vergroten en mij te specialiseren’, geeft Hanneke aan. Hanneke is een gecertificeerd gewichtsconsulent en aangesloten bij de Beroepsvereniging voor Gewichtsconsulenten Nederland (BGN).

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply