Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
4/4 - (2 stemmen)
 • Dilemma: een baan of dieren?
  4/4 - (2 stemmen)

  Sinds kort hebben we een nieuwe huisgenoot: onze pup Frodo! Hij is 8 weken en een kruising tussen een Golden en Flatcoated Retriever. Een heerlijke reu…

  Een tijdlang dacht ik dat het niet mogelijk was, en dat ik onze huisdieren te kort zou doen als we allebei werkten. Onze eerste hond was een heerlijke en makkelijke reu, met dezelfde kruising, maar toen ik dagelijks in de auto naar mijn werk reed, kwam hij misschien weleens aandacht te kort. Als ik ging werken, kon ik hem best een tijd alleen laten. Maar hij werd ouder en ging moeilijker lopen, en ik moest echt op tijd thuis zijn, kon niet overwerken, of moest oppas regelen! Ik maakte me zorgen of ik wel echt met plezier kon werken en tegelijkertijd een passie voor dieren kon hebben.

  De oplossing kwam een aantal jaren geleden, toen ik de kans kreeg om te werken voor een internationaal bedrijf. Een bedrijf dat me in staat stelde om een inkomen op te bouwen vanuit huis, zodat ik niet altijd afhankelijk zou zijn van het aantal vaste uren en dagen per week dat ik gewend was. Ik kon flexibel werken, mijn eigen tijd indelen en direct beginnen.

  Ik ben aan de slag gegaan en heb nu het ideale werk gevonden. Ik werk vanuit huis, wanneer ik wil, met wie ik wil en wanneer ik wil. En zo konden we samen het besluit nemen een nieuwe pup in huis te nemen, omdat we weten dat we het kunnen doen!

  Het is onze passie ook jou te helpen aan meer werkplezier! Wellicht heb jij ook zo jouw reden waarom je liever flexibel wilt werken vanuit huis. Er is plaats in ons team voor enkele enthousiaste meewerkende ondernemende collega’s. Je kunt direct aan de slag in de wellness-industrie! Wil je hierover in gesprek? Laat het ons gerust weten.

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply