Rate this post
 • ‘Dit gun ik iedereen’
  Rate this post

  Vanwege veel zorgen en verantwoordelijkheden over onder meer mijn gezin, voelde ik me meer en meer leeggezogen. Toen het me echt boven het hoofd dreigde te groeien, heb ik counseling gezocht.

  Mijn counsellor verwees me op een gegeven moment door naar Gemma van Consciousness Development, om mijn proces van herstel extra te ondersteunen. Een paar maanden geleden was ik voor het eerst bij haar en het bleek een enorme verademing! Ik heb inmiddels 5 sessies gehad en het werkt steeds duidelijker door in het leven van alledag.
  Gemma werkt met Access Bars. Daarbij lig ik gedurende een uur, terwijl Gemma mijn hoofd op allerlei punten aanraakt. Mijn hoofd voelt daarna opgeruimd en opgeschoond. Ik weet niet precies hoe het werkt, maar deze sessies geven ontspanning in mijn hoofd en die werkt door in m’n hele lichaam.
  Tijdens de sessie raak je gemakkelijk het besef van tijd kwijt. Het uur is dan ook zó voorbij.Na de sessie ben ik niet alleen uit­gerust, maar kijk ik ook veel positiever tegen het leven aan en dat heeft ook een goede invloed op mijn omgeving.

  En wat ook fijn is: je hoeft er niet bij te praten of iets anders te doen. Je ondergaat het en het gaat heel goed samen met counseling. Het is ‘in passiviteit genezen’. De praktijk is ook nog eens een vertrouwde, veilige plek en ik vind Gemma heel integer. Ik heb veel vertrouwen in haar. Zoals ik mij nu voel met deze sessies, dat gun ik iedereen!

  – Een cliënte –

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply