Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
 • ‘Dit is echt mijn passie, mijn kindje’

  Al 6 jaar is ze kapitein op haar ‘eigen schip’. ‘Ik zie mijn winkel écht als een schip’, vertelt Emma-Bo van Vliet. ‘Ik heb het dan ook niet over ‘klanten’, maar over ‘passagiers’ en de dames die hier werken, noem ik mijn ‘linker- en rechterhand’. Dat klinkt niet alleen positiever, maar zo ervaar ik het ook. Gastvrijheid staat op nummer 1. Dat komt misschien ook wel door mijn achtergrond van de hotelschool en mijn opleiding Evenementen Management.’

  ‘In het begin was ik best wel bleu in been- en ondermodeland, maar ook in ondernemersland. Inmiddels ben ik een ervaren scheper. Ik voel de markt aan en dat komt mede omdat ik luister naar wat de klanten willen. Er zijn er zelfs een paar met wie ik een direct contact onderhoud en die me tippen als ze iets nieuws zien. Het zijn mijn vaste ambassadeurs geworden. Dat vind ik zó leuk! Samen máken we de wereld van Inge B. Het is gewoon een soort community geworden’, klinkt het enthousiast. ‘De wereld van Inge B is huiselijk en warm en je vindt er naast de basics op het gebied van beenmode en lingerie, ook de snoepjes en gekke dingen die niemand anders heeft.’

  Veilige thuishaven
  ‘Als mens ben ik de afgelopen jaren trouwens ook enorm gegroeid. Door alle verhalen die je worden toevertrouwd, word je snel volwassen. Verhalen vol verdriet, en dan geef ik een knuffel en huil ik een traantje mee, maar ook heel blije verhalen; allemaal prachtige gesprekken. Ik haal veel energie uit mijn werk. Dat komt omdat ik ondernemen en bezig zijn met been- en ondermode gewoon het allerleukste vind om te doen! Daarnaast heb ik thuis een heel veilige thuishaven waar ik mijn ideeën op tafel kan leggen en waar met me wordt meegedacht. Maar natuurlijk zijn er ook wel momenten dat ik écht even de knop omzet hoor. Ik ga graag naar het strand. Of lekker lunchen bij Breakers Beach House in Noordwijk. Uiteraard mét oesters en champagne. Heerlijk!’

  Toekomstvisie
  Emma-Bo kijkt vol vertrouwen naar de toekomst. ‘Daar heb ik wel allerlei ideeën over. Die schrijf ik allemaal op’, wijst ze naar het notitieboekje dat naast haar ligt. ‘Deze winkel was één van de eerste hier in het oude centrum en is dan ook al meer dan 35 jaar een vertrouwd adres. Ze verdient het dat we haar nog één keer een oppepper geven qua look. Het is mijn droomvisie om er ooit nog eens een klein warenhuis van te maken.’

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply