Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
Rate this post
 • ‘Dit is geen enkele andere behandelaar gelukt’
  Rate this post

  Ik kwam bij Mario met een pijnlijke schouder en een oude blessure: een gebroken hielbeen. Die laatste veroorzaakte een blijvende, zeurende pijn. Vooral na veel lopen en bewegingen zwol de enkel op en deed die veel pijn.

  Het was even wennen dat ik tussen de verschillende handelingen door enkele minuten alleen werd gelaten. Deze pauzes vormen, in combinatie met de rustige muziek op de achtergrond, een enorme bron van rust en ontspanning. Omdat de handelingen nauwelijks gevoelig zijn, ervaar je deze altijd als prettig.
  Ik ken weinig mensen als Mario die met zoveel aandacht en rust met anderen omgaan. Hij maakt meer dan genoeg tijd vrij om uit te leggen wat hij gaat doen en wat ik als cliënt kan verwachten. Mario kijkt ook verder dan de klachten alleen: het hele lichaam wordt in het onderzoek en de behandeling betrokken.
  De pijn in de schouder is niet veel minder geworden, maar de pijn in mijn enkel is meer dan 4 maanden volledig weggeweest en daarna niet meer in die mate teruggekomen zoals die er was vóór de Bowenbehandeling. Dit heeft ook effect op de rest van mijn lichaam, bijvoorbeeld op mijn knieën. Dit is geen enkele andere behandelaar of arts hiervoor gelukt!

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply