Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
Rate this post
 • Dit is waar je vetcellen niet tegen kunnen
  Rate this post

  Je eet gezond en sport ook nog eens regelmatig. Je bent goed bezig, maar het lukt je maar niet om van die laatste vetrandjes af te komen. Een operatie vind je alleen iets te ver gaan om van die lovehandles af te komen…

  Wist je dat je lichaamsvet uit allerlei verschillende laagjes bestaat? Als je veel sport en gezond eet, kan de dikte van de onderhuidse vetlaag minder worden. Je raakt dus wel vet kwijt, maar ook op plekken waar je het niet wilt, zoals in je gezicht. Met cryolipolyse kun je wél plaatselijk vet laten vernietigen en écht vetcellen laten verdwijnen. Het werkt net als liposuctie, maar dan minder ingrijpend en zonder hersteltijd. Met cryolipolyse worden de vetcellen in de bovenste vetlaag van het te behandelen gebied langdurig teruggekoeld onder een constante temperatuur van -8 graden. Daar kunnen je vetcellen namelijk niet tegen. Het Body-Wizard apparaat koelt de vetcellen op zo’n manier af, dat die gaan kristalliseren, afgebroken worden en door het lichaam worden afgevoerd. Het aantal vetcellen neemt dus op de behandelde plek(ken) af. De methode is vooral bedoeld voor de ‘probleemzones’: buik, taille, heupen, bovenarmen en bovenbenen. Daar kunnen plaatselijk vetophopingen zitten.

  Lang resultaat
  Cryolipolyse is dus bedoeld om de probleemzones aan te pakken, en de contouren van je lichaam te verbeteren. De methode is dus niet bedoeld om mee af te vallen. Het is ook nog eens mooi meegenomen dat je huid niet verslapt, maar juist steviger wordt. Dit kan doordat tijdens de behandeling van 50 minuten ook voor huidverbetering gezorgd wordt, dankzij de 26 LED-lampjes met infraroodlicht die in elke behandelkop zitten.
  Je bent trouwens niet in één behandeling klaar. Vaak zijn 3 behandelingen voldoende om het gewenste resultaat te bereiken. Tussen de behandelingen zit minimaal een periode van 10 weken, want zo lang heeft je lichaam nodig om de vernietigde vetcellen af te voeren. Vernietigde vetcellen blijven voor altijd weg!

  Hoe voelt een behandeling?
  In de eerste 10 minuten van de behandeling voel je alleen een tinteling. Na een behandeling kan de huid wat beurs aanvoelen, maar er is geen herstelperiode. Je kunt dus na de behandeling je dagelijkse activiteiten gewoon weer oppakken!

  Alles voor je huid
  Natuurlijk is cryolipolyse niet de enige behandeling die aangeboden wordt door Dermage Skinclinic Nootdorp. Dermage is dé kliniek waar gewerkt wordt aan huidverbetering van binnen en van buiten.

  Weg met striemen
  Misschien heb je, naast een vetophoping, ook nog te maken met striemen (bijvoorbeeld door een zwangerschap), dan is microneedling met behulp van de Skin Rejuvenation Roller een prima manier om die aan te pakken. De Skin Rejuvenation Roller stimuleert de collageenproductie en versnelt de celregeneratie. Hierdoor vervagen de striemen en wordt de huid voller, gladder en gezonder.

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply