Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
Rate this post
 • Dit kun je doen tegen kalknagels en voetschimmel!
  Rate this post

  Daar loop je dan, op je stralende nieuwe zomer hakken. Tenminste, als je je helemaal op je gemak voelt met je eigen voeten! Er zijn weinig dingen vervelender dan te maken krijgen met kalknagels en voetschimmel. Het is niet alleen minder mooi, maar het kan ook moeilijk zijn om ervan af te komen. De schimmel wordt gelukkig van warme, vochtige omstandigheden dus je vindt ze vooral in badkamers en kleedkamers. Hoewel het geen ernstig gezondheidsprobleem is, is het zeker vervelend! Heb je last van deze vervelende kwaal? Lees dan snel verder.

  Laat je voeten weken
  Zoals iedereen die ooit met voetschimmel te maken heeft gehad kan beamen, is het een moeilijk te behandelen aandoening. Een van de meest effectieve behandelingen is de voeten te weken in een oplossing van kalk en water. Het zure karakter van de kalk helpt kalknagels behandelen en de schimmel te doden, terwijl het weken de huid zachter maakt en het gemakkelijker maakt om het aangetaste weefsel te verwijderen. Bovendien is het belangrijk de voeten droog en schoon te houden, want vocht kan de aandoening verergeren. Geduld is een schone zaak! Het is belangrijk om geduldig te zijn, want het kan enkele weken of zelfs maanden duren voor je volledige verlichting kunt ervaren.

  Gebruik van medicijnen
  Last van jeuk, roodheid of een schilferende huid? Dan kan het best zo zijn dat je te maken hebt met voetschimmel. Het kan op elk deel van de voet voorkomen, maar komt het meest voor tussen de tenen. De beste manier om voetschimmel te voorkomen is je voeten schoon en droog te houden. In de meeste gevallen kun je voetschimmel behandelen door het gebruik van anti schimmel crèmes of poeders. Met de juiste behandeling verdwijnt voetschimmel meestal binnen een paar weken. De infectie kan echter terugkomen als je je voeten niet goed verzorgt of als je schoenen deelt met iemand die de aandoening heeft.

  Anti-schimmel poeder in je sokken
  Voetschimmel is een vervelend en vaak hardnekkig probleem. Een huismiddeltje dat je misschien nog niet overwogen hebt, is het gebruik van antischimmelpoeder in je sokken. Het poeder helpt om vocht te absorberen en je voeten droog te houden, wat de groei van schimmel tegengaat. Bovendien helpt het poeder om wrijving te verminderen, waardoor het comfortabeler wordt sokken en schoenen te dragen. Deze eenvoudige behandeling kan effectief zijn bij het voorkomen en behandelen van voetschimmel. De wereld ligt aan je voeten!

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply