Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
Rate this post
 • Dit opent je de ogen!
  Rate this post

  De zomer is voorbij, maar de wens om wimperextensions te hebben blijft bestaan. De gemakken die de extensions in de vakantieperiode geven zijn duidelijk, maar dat zijn niet de enige redenen dat vrouwen voor wimperextensions kiezen.

  Veel vrouwen voelen zich door wimperextensions zelfverzekerder en vrouwelijker. Eén van mijn cliënten zei: ‘Ik hoorde van andere vrouwen dat ze zich vrouwelijker en zelfverzekerder voelden, Maar dat kon ik niet geloven. Sinds ik zelf wimperextensions heb, moet ik bekennen dat ik me inderdaad zelfverzekerder voel.’
  Wimperextensions zijn bestand tegen douchen, zwemmen, zon, zee en zweet, en zelfs een keer naar de sauna is geen enkel probleem! De lijm waarmee de extensions geplaatst worden, is bijzonder sterk en waterproof. Zelfs bij het sporten zie je er op en top uit.
  In mijn salon draait alles om het je beter en stralender te voelen. Dit kan ik bereiken met alle behandelingen die ik uitvoer in mijn salon. De een voelt zich beter met wimperextensions, de ander door een gezonde, stralende huid of door permanente eyeliners en wenkbrauwen.
  Wil je meer weten over onze behandelingen? Neem dan gerust een kijkje op onze website.

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply