Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
Rate this post
 • Dit wordt jouw najaar!
  Rate this post

  Herfst! Dat betekent genieten van het rood en geel in de bomen, opgelicht door de zonnestralen die door de takken hun weg vinden. De mensen in kleurrijke kleding, de lange jassen en de hoeden. De geur van dennen­appels en… helaas ook een gure, koude wind, die je niet alleen hoort razen, maar ook voelt snijden langs je gezicht. Het is weer zover, jouw eczeem begint op te spelen, je couperose wordt erger of je gevoelige huid wordt droger en droger…

  Hoe maak jij je huid bestand tegen het herfstweer? Hoe kun je daarnaast oneffenheden verbloemen en jezelf van prachtige make-up voorzien? Bij jouw hippe en warme kleding, kleurrijk volgens de laatste trends, past geen doffe huid. Verschillende behandelingen maken jouw huid weer gezond en zo geniet jij van dit seizoen zonder een negatief zelfbeeld, jeuk, irritatie of pijn.

  Couperose
  Een ontsierd gezicht met zichtbare, rode adertjes die zorgen voor de kenmerkende rode vlekken, wordt couperose genoemd. Soms is dit oppervlakkig en beperkt tot de huid rond de neus en op de wangen maar het kan ook erger zijn en het hele gezicht bedekken. Couperose kan op verschillende wijzen verminderd, gecamoufleerd of verwijderd worden.

  Laserbehandeling
  Een laserbehandeling is snel en effectief. De laser verwijdert de gesprongen haarvaatjes zonder de huid zelf te beschadigen. De KTP-diodelaser is een fijne pen die uitsluitend het haarvaatje verwarmt, waardoor de vaatwand samentrekt. Het eerste resultaat is direct zichtbaar. Bij de behandeling van couperose met laser zijn altijd meerdere behandelingen nodig.

  Naaldtechniek
  Oppervlakkige adertjes zoals spinnaevi, die rode vlekjes op de huid veroorzaken, kunnen ook worden behandeld via de naaldtechniek. Met een elektrisch signaal wordt elk haarvaatje verwarmd en vervolgens vernietigd. Om het gewenste effect te bereiken zijn meestal een aantal behandelingen nodig.

  Van buitenaf en van binnenuit
  Behandel eczeem zowel van buitenaf als van binnenuit. Met een persoonlijke combinatie van behandelingen en adviezen bereik je sneller het beste resultaat. Denk aan lymfedrainage, producten en behandelingen die de bovenste huidlaag herstellen, voedingsadviezen en supplementen om het probleem van binnenuit aan te pakken.

  Finishing touch
  Make-up is bepalend voor jouw uitstraling. Het kan kringen en rode vlekken verbergen of juist de mooie punten van je gezicht benadrukken. Toch is het aanbrengen van een mooie make-up een hele kunst.

  Als je nú je huid op de juiste manier laat verzorgen, krijg je de hele herfst geen last van je huid. Voorkomen is beter dan genezen!

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply