Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
Rate this post
 • Do it with style!
  Rate this post

  Voor veel zwangere dames is hun grootste nacht­merrie: Zwangerschapskleding. Want nu je mama gaat worden, moet je ook gelijk in oversized moeke-shirts en mega­jurken lopen. En de jeans is ook supersaai, truttig & en zó fout. Kom op, echt niet! Die tijd is toch echt wel passé. Als je er zó bijloopt, ben je nog nooit bij ons geweest.

  Z.E.I. Lifestyle in Heerenveen is dé kledingwinkel waar je naartoe gaat als Mom (2B). Want jij als een modebewuste jonge vrouw wil natuurlijk Voor, Tijdens en Na je zwangerschap er hip & trendy uitzien. Je ziet er normaal ook mooi uit, en waarom zou je daarmee ophouden als je zwanger of mama bent? Vooral in deze bijzondere periode waarin je lijf verandert, is het zó belangrijk dat jij jezelf mooi voelt. Dat is wat je als vrouw en mama toch zeker wilt.

  En dan de fabels:
  ‘Het is duur en de periode is zo kort.’ Nou, daar worden wij echt niet goed van. Je kocht voordat je zwanger werd toch ook gewoon kleding (en daar liep je ook geen 5 jaar in) en een korte periode? Nee hoor, het is echt 9 maanden zwanger en daarna begint het uit-zwangeren, dus je draagt het nog wel even door. En als je toch wilt vergelijken: je trouwdag was fantastisch maar kort en waarschijnlijk ook best wel duur…

  Elke Vrouw haar eigen Style
  Bij Z.E.I. Lifestyle slaag je voor zwangerschapsmode en After-Pregnancy fashion in je eigen stijl. De trendy Streetwear, Casual Chic, Easy Elegance, Airport style, Stoer & Vrouwelijk, Party & Business… Ja, echt elke stijl, maar elke stijl moet vooral perfect zitten.

  Van de topmerken Queen Mum, Love2Wait, Sisters by Queen Mum, Supermom en Noppies hebben wij als enige in Nederland de complete collecties. Natuurlijk hebben wij ook de juiste accessoires, tassen en Babybel sieraden om je outfit af te maken.

  Mama’s
  Ben je net (of al even geleden) mama geworden en ben je klaar met de broeken die superstrak op de buik zitten, shirts die punten accentueren die jij niet wilt accentueren, jurkjes met een taillelijn waar de taille nog niet terug is? Kom langs en geniet van onze Comfort-Fit & After-Pregnancy Collecties. Perfect voor alle dames die nog niet helemaal ‘in shape’ zijn of een iets vollere buik hebben of gewoon niet slagen in in de standaard pasvorm van de reguliere confectie. We zien je graag…

  Wil je eerst zien welke collecties we hebben? In onze webwinkel kun je de gehele collectie bekijken. Natuurlijk zijn wij ook te vinden op Facebook en Instagram.

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply