Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
Rate this post
 • Doe écht iets aan je cholesterol!
  Rate this post

  Hoog (LDL-)cholesterol verlagen door VoetreflexPlus-therapie. Uit onderzoek en praktijkervaring van VoetreflexPlus-therapeute Lucia Kiffers blijkt dat dit heel goed mogelijk is. En vanuit haar natuurgeneeskundige visie verdient dit ook zeker de voorkeur boven medicatie.

  Met medicatie wordt het cholesterol kunstmatig verlaagd. Er wordt aan symptoombestrijding gedaan, maar de werkelijke oorzaken van hoog cholesterol worden niet aangepakt. Statines kunnen bovendien schadelijke bijwerkingen hebben, zoals vermoeidheid, spierzwakte, gewrichtspijn, geheugenstoornissen, perifere neuropathie en depressiviteit, zodat men uiteindelijk alleen maar zieker wordt. Cholesterol is namelijk essentieel voor onze gezondheid en het goed functioneren van ons lichaam. Verhoogd cholesterol is juist een beschermende reactie van het lichaam op ontstekingen en beschadigingen aan de vaatwanden.
  Belangrijk is om na te gaan waar en waarom er ontstekingsreacties in het lichaam zijn en dus de primaire oorzaken van hoog cholesterol aan te pakken. Het (LDL-)cholesterol zal dan vanzelf stabiliseren. Stress, verzuring en zuurstoftekort in de cellen zijn belangrijke oorzaken van chronische ontstekingen en dus van verhoogd cholesterol.
  VoetreflexPlus-therapie versterkt het immuunsysteem, waardoor op een natuurlijke manier het (LDL-)cholesterol kan worden verlaagd. VoetreflexPlus werkt ontspannend en ontgiftend, het stimuleert de natuurlijke uitscheidingsorganen (lymfe, darmen, nieren, longen, lever en huid), het zorgt voor een betere afvoer van afvalstoffen en een betere aanvoer van voedingsstoffen, en werkt derhalve vitaliserend.
  De bloed- en energiedoorstroming wordt verbeterd, wat de opname van essentiële vetzuren verbetert, en zorgt voor een betere zuurstofopname in de cellen.
  Wil je meer informatie over de werking van VoetreflexPlus-therapie, het onderzoek, of weten wat je zelf kunt doen om jouw cholesterol te verlagen, kijk op de website of neem contact op met Lucia Kiffers.

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply