Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
Rate this post
 • Doe gouden zaken!
  Rate this post

  Mis jij voorspoed in zaken? Bijvoorbeeld je gezondheid? Weet je niet meer hoe je nog stoom af kunt blazen? Luister naar je hart en sla een andere weg in! Pas dan kun jij je beter voelen en afrekenen met angsten, onzekerheden en vermoeidheid!

  Het zelfhelend vermogen van het lichaam kan geactiveert worden door natuurgeneeskundige behandelingen. De gehele mens staat in de natuurgeneeskunde centraal; niet alleen de zieke delen of de ziekteverwekkers. Vaak wordt in de natuurgeneeskunde gesproken over het versterken van de algehele stroom van levensenergie in de mens.

  Direct resultaat
  Jacob Duursma van Auror Scalar Technology specialiseert zich vooral op natuurgeneeskunde door resonantietherapie en maakt daarbij gebruik van de modernste methoden om zowel lichamelijke als psychische klachten te behandelen. Deze methoden zijn zo krachtig dat vaak al na de eerste keer resultaat wordt behaald.

  Goudwater?
  Jacob: ‘Alles in het leven draait om energie. ­Goudwater geeft energie en vitaliteit in zeer korte tijd en zowel geestelijk als lichamelijk een leven zoals je het nog nooit zal hebben ervaren. De geestelijke stabiliteit kan enorm toenemen. Dat wil zeggen dat men beter in zijn kracht komt te staan. Velen denken dat ze goed in de energie zitten, maar als men goudwater gebruikt, komt men er vaak achter dat dit niet het geval was en dat door het gebruik van dit product men vele malen energieker, levenslustiger en vrolijker is geworden. Dit had men eerst niet voor mogelijk gehouden.’

  Resonantietherapie
  Ervaringen in alternatieve geneeskunde over de hele wereld maken duidelijk dat lichaamscellen kunnen worden geregenereerd door een behandeling met elektromagnetische golven, ook wel resonantietherapie genoemd. In dit regeneratieproces kunnen verminderde lichaamsfuncties weer worden hersteld, op een volledig natuurlijke manier.
  Bij de resonantietherapie van Auror Scalar Technology wordt door middel van allerlei verschillende resonantie­apparatuur in de gehele ruimte van de praktijk trillingen gecreëerd. De trillingen bestrijden aan de ene kant ­ziekteverwekkers en aan de andere kant verhogen zij de levensenergie.

  Gevaarlijk?
  Aangezien de cliënten niet op apparatuur worden aangesloten en er geen medicijnen (met soms heftige bijwerkingen) worden voorgeschreven, betekent dit dat een behandeling bij Auror Scalar Technology volstrekt ongevaarlijk is. De trillingen die door de resonantietherapie worden uitgezonden zijn natuurlijke trillingen die overal in de natuur voorkomen. De trillingen worden gebundeld tot een compact geheel, wat zorgt voor een totaalpakket aan gezondheidsbevorderende resonanties.

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply