Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
Rate this post
 • Doe jij wat bij je past?
  Rate this post

  Haal jij wel alles uit het leven wat erin zit voor jou? Of blijf je maar zitten in een baan die niet bij je past, omdat je bang bent om zekerheden te verliezen en je geen risico’s durft te nemen? Als je als het ware je ‘ziel verkoopt’ door op de automatische piloot door te gaan, kan behalve ontevredenheid zelfs een burn-out op de loer liggen.

  Tijd om er iets aan te gaan doen! Annette Polman van het Atelier voor Levenskunst is hypnotherapeute, en helpt jou met behulp van hypnotherapie erachter te komen wat de oorzaken zijn van belemmeringen voor een gelukkiger toekomst en deze op te lossen.
  Die belemmeringen, zoals vastgeroeste overtuigingen en vaste gedragspatronen, zitten namelijk in je onderbewustzijn. Met behulp van hypnose word je in een lichte trance gebracht, die je uit de ‘trance’ brengt van je gedachte­patronen, zodat je er een andere richting aan kunt geven. Met ongeveer 5 sessies ben je in staat om de automatische piloot uit te zetten en je leven vorm te geven zoals jij dat wilt, door te doen wat bij je past.

  Wil jij investeren in je eigen geluk? Neem dan contact op met Annette!

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply