Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
4/4 - (1 stemmen)
 • Doe méér met je dikke buik!
  4/4 - (1 stemmen)

  Een zwangerschap is iets heel speciaals. Een periode om te koesteren. Zou het niet geweldig zijn om nog jaren nadat je je kindje op de wereld hebt gebracht een mooi aandenken eraan te hebben? Met een gipsbuik heb je een tastbare herinnering aan je zwangerschap. Ik maak die graag voor je!

  Van jongs af aan ben ik creatief. Ik wist nooit waar ik m’n creativiteit in kwijt kon, totdat ik zwanger raakte en beviel van mijn dochter. In februari 2012 ben ik gestart met M-Creation vanuit de inspiratie die ik kreeg door mijn zwangerschap. Ik ben begonnen met het maken van gipsbuiken, met professioneel gips uit het ziekenhuis. Daardoor zijn de gipsbuiken van hoge kwaliteit.
  Leuk om te weten: een gipsbuik blijft jarenlang goed. Mocht je na een aantal jaren besluiten om de buik alsnog te laten mozaïeken, dan is dit geen probleem.
  Ik ben de enige in de regio die gipsbuiken maakt. Elke buik is uniek door middel van mozaïek of decopapier, en er zijn 200 ver­schillende kleuren / motieven mogelijk.
  Een gipsbuik kun je laten maken tussen de 34ste en 37ste week van je zwangerschap. De werkwijze staat op de website.

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply
 • Geplaatst door Joke op april 4, 2016, 6:46 pm

  Wat een lief idee om de zwangere buik op deze manier te laten voortbestaan…
  Mooi gedaan, Mariëlle!!

  Beantwoorden →