Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
Rate this post
 • ‘Doe mij maar een nieuwe huid’
  Rate this post

  ‘Na een onzekere periode is er nú een nieuwe tijd met nieuwe kansen… Doe mij dan ook maar een nieuwe huid!’ Nou ja, het werkt iets minder simpel allemaal, maar de opties zijn talrijk. Nu ligt het er ook aan wat jij in de afgelopen maanden voor je eigen huid hebt kunnen doen maar, eerlijk is eerlijk: het was over het algemeen niet optimaal hè?

  Het thuiswerken leek mooi. In het begin had je het idee dat je juist wat tijd zou overhouden voor jezelf. Nou, die gedachte heeft velen van ons achterhaald… Na flink wat PC-uren, vierkante ogen en met een inmiddels grauwe huid en verkrampte spieren kunnen wij de balans opmaken. Wel fijn dat we daarna de vakantietijd weer gevierd hebben en juist dat goede gevoel moeten we vasthouden. Nu door naar ‘beter’!

  Jouw Personal Start-Up!
  Ja, en hoe dan? Een mooie optie is wat tijd voor jezelf inplannen voor jouw Personal Start-Up! Drie stappen en speciaal voor alle nieuwkomers bij More Beauty. Tijdens drie afspraken gaan we bij More Beauty samen kijken hoe we jouw huid weer zo snel als mogelijk mooi kunnen krijgen.
  1. Persoonlijk welkom, advies en grondige reiniging
  2. Behandeling op maat
  3. Behandeling mét duidelijke toekomstvisie om het behaalde resultaat zo lang mogelijk vast te houden.

  Hoe werkt dat eigenlijk?
  Een ‘behandeling op maat’ (nu bijvoorbeeld ook te boeken via jouw Personal Start-Up): bij More Beauty is dat heel normaal, want iedereen is anders. Wanneer je een kledingstuk koopt, kijk je toch ook naar de juiste maat en kleur, en koop je precies dát waarin jij je lekker voelt? Met je huid is dat niet anders. Een mooie stralende huid geeft een goed gevoel. Hoe en wanneer je dat gevoel bereikt, is aan de specialist en aan jou. Zoveel mensen, zoveel wensen en met een scala aan prachtige behandelingen is er altijd één (en geloof mij, er zijn er meerdere…) voor jou waarbij jij je comfortabel voelt. More Beauty werkt altijd in het belang van de huid van de klant.

  Van mij voor jou
  Schroom niet en plan alvast je eerste afspraak! Houd rekening met drie keer een uur van je tijd. De totaalprijs voor deze drie afspraken is € 150.

  Stel je vraag…
  Elke uitgave geeft Josephine antwoord op jouw vragen over beauty en verzorging.

  Ik wil een crème kopen, maar heb ik nu een droge, vette, gevoelige of gecombineerde huid. Wat kan ik doen?

  Op het oog kan eigenlijk iedereen wel wat ‘roepen’, maar om te zeggen dat je daar wat aan hebt, is vraag twee. Een crème bijvoorbeeld is ervoor om je huid te beschermen óf, nog fijner: te verbeteren! Een goed persoonlijk advies kun je eigenlijk pas krijgen ná een huidanalyse. Daarbij is ook nog wat inzicht nodig over eerdere verzorging, en zo kan ik nog wel wat vragen bedenken. Het is best fijn wanneer je iets meer weet over je eigen huidconditie en welke producten voor jou en op welk moment geschikt zijn. Conclusie: het is iets té gemakkelijk om een crème voor je huid te kopen op basis van ‘die droge, vette of gecombineerde huid’, en daar dan ook een beter resultaat uit te verwachten.

  Heb jij ook een vraag? Stuur een berichtje naar Josephine via josephine@more-beauty.nl of maak direct een afspraak.

  Dé anti-agingspecialist
  More Wellness & Beauty is dé specialist in de regio Voorburg-Leidschendam en Den Haag voor anti-aging en huidtherapieën. Het sterker maken van de huid waardoor deze langer mooi blijft: dat is de passie van Josephine. Alweer 13 jaar zet ze zich met hart en ziel in om haar klanten te laten stralen; niet alleen door hun de juiste behandeling te geven, maar ook om net dat beetje extra zorg te bieden.

  Je kunt bij More Wellness & Beauty onder andere terecht voor:
  – OX Synergie zuurstofbehandeling
  – pigmentvlekverwijdering
  – Meso | Skin Therapy
  – permanent ontharen
  – tatoeageverwijdering
  – visagie en nagels

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply