Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
Rate this post
 • Doei zwembandjes en lovehandles!
  Rate this post

  Je hebt al van alles gedaan om je figuur strakker te krijgen. Toch lukt het je niet om de laatste vetrandjes weg te krijgen. Je wordt geplaagd door lovehandles en zwembandjes. Maar liposuctie, dat is je toch echt een brug te ver.

  Herkenbaar? Cryolipolyse is de oplossing! Cryolipolyse is liposuctie zonder operatie. Tijdens de behandeling worden twee speciale geleiders op een gekozen lichaamszone geplaatst en wordt met behulp van vacuümtechnologie het onderhuidse weefsel opgetild, waarna het vetweefsel wordt afgekoeld. Door middel van snelle afkoeling wordt het onderhuidse vetweefsel afgebroken. De vetcellen in het onderhuidse weefsel bevatten veel verzadigde vetzuren en zijn daarom gevoeliger voor blootstelling aan koude.

  Dankzij deze nieuwe techniek kunnen vetrolletjes op specifieke plaatsen, zoals de buik, de benen en de taille, worden aangepakt. Op plaatsen waar je met sporten en diëten niet het gewenste resultaten bereikt, kan door middel van cryolipolyse 2 tot 5 centimeter vet per kuur (een kuur bestaat uit 3 behandelingen met tussenpozen van ten minste 5 weken) verwijderd worden.

  Na de behandeling zullen de behandelde vetcellen geleidelijk worden afgevoerd door het normale metabolisme van het lichaam en op natuurlijke wijze geleidelijk via de lever en de nieren worden afgevoerd. Het eerste resultaat van een behandeling zal na ongeveer 4 à 5 weken te zien zijn. Omdat de vetcellen geleidelijk worden afgevoerd, zal de huid zich zonder te verslappen aanpassen aan de slankere contouren.

  Vet blijft definitief weg
  Het grote voordeel van cryolipolyse is dat vetcellen worden verwijderd zonder dat hierbij schade aan de huid of andere omliggende weefsels of organen optreedt. Het vet blijft definitief weg. Het eindresultaat is pas zichtbaar na enkele maanden.

  Deze behandeling heeft niet als doel om kilo’s te verliezen. Het gaat hierbij echt om figuurcorrectie/ -verbetering. Mocht je kilo’s willen verliezen, dan kun je natuurlijk ook bij Salon Consulinn terecht.

  Te behandelen gebieden, zowel bij mannen als vrouwen:
  – buik
  – billen
  – binnenkant dijen
  – binnenkant knieën
  – bovenarmen
  – borstvorming (alleen bij mannen)
  – flanken
  – heupen
  – kin (speciale Chin Freeze handle)

  Stralend witte tanden

  Zie jij op tv ook al die vrouwen met stralend witte tanden? En denk je ook wel eens ‘Hoe hebben ze dat voor elkaar gekregen?’ Nou, daar zijn manieren voor!

  ‘Let’s Smile’ is de nieuwste trend op het gebied van tanden bleken. Je gebit gaat hierbij weer terug naar zijn originele kleur. Niet alleen worden je tanden witter, maar je gebit ondergaat ook een reiniging.

  Resultaat 2 tot 12 maanden zichtbaar
  Het bleken van de tanden gebeurt door de combinatie van de Magic White gel en contact met een LED-lamp rechtstreeks op het tandoppervlak. De gel reinigt het tandoppervlak grondig. De speciaal ontworpen lamp zorgt ervoor dat er in de groeven en tussen de tanden een dieptewerking plaatsvindt. Deze combinatie zorgt voor een optimaal resultaat.

  Gemiddeld blijft het resultaat 2 tot 12 maanden zichtbaar, afhankelijk van de persoon en diens mondhygiëne. Daarna is het mogelijk om de behandeling te herhalen, omdat het 100% cosmetische product het tandglazuur niet aantast.

  Hoe verloopt de behandeling?
  Voordat de behandeling van start kan gaan, wordt er eerst een intake gedaan om te kunnen bepalen of jouw gebit kunnen behandelen. Als er geen contra-indicaties zijn, kan de behandeling van start gaan.

  Allereerst wordt jouw tandkleur bepaald aan de hand van de Shade Guide (kleurenpalet tanden). Daarna krijg je een ‘finger brush’, waarmee je jouw tanden poetst. Vervolgens wordt er een bitje met de gel in jouw mond geplaatst. Dan krijg je een beschermingsbril overhandigd en wordt de speciale ‘blue light’-lamp op jouw tanden gericht. Deze zorgt ervoor dat de whitening gel geactiveerd wordt. Zodra de whitening gel zijn werk heeft gedaan, wordt het bitje verwijderd en spoel je je mond. Het resultaat is direct zichtbaar. Gemiddeld worden je tanden 4 tot 9 tinten lichter.

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply