Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
Rate this post
 • Doei zwembandjes en lovehandles!
  Rate this post

  Je hebt al van álles gedaan om wat kilo’s kwijt te raken: elke dag ontbijten met yoghurt en fruit en ­dineren met groene salades én jezelf vier keer per week slepen naar de sportschool. Toch lukt het je niet om de laatste vetrandjes te krijgen. Je wordt geplaagd door lovehandles en zwembandjes. Maar liposuctie, dat is je toch echt een brug te ver.

  Herkenbaar? Cryolipolyse is de oplossing! Dit is een nieuwe manier van plaatselijke vetverwijdering, zoals vet bij je armen, benen, buik, billen of taille. Het is dus geen methode om mee af te vallen en kilo’s kwijt te raken, maar een manier om op bepaalde plekken vet te laten ­verwijderen. Hierbij hoef je niet onder het mes. En het resultaat is blijvend!

  Hoe werkt het?
  Tijdens een behandeling wordt een behandelkop geplaatst op het deel van je lichaam waar je graag af wilt van overtollig vet. De behandelkop zorgt ervoor dat de vetcellen afgekoeld worden tot ongeveer 4 graden Celsius. Uit onderzoek is namelijk gebleken dat vetcellen niet goed bestand zijn tegen kou en veranderen van structuur als ze onder de 9 graden Celsius komen. Het gevolg is dat de vetcellen afsterven en op een natuurlijke manier door je lichaam worden afgevoerd, deze kristalliseren als het ware. De vetcellen worden via een natuurlijke weg afgevoerd uit het lichaam. De behandeling duurt ongeveer drie kwartier. Het natuurlijke proces van het afsterven en afvoeren van de vetcellen gaat door na de behandeling. De eerste resultaten zijn binnen drie tot vier weken te zien, maar de grootste effecten zie je na twee maanden. Wil je vetafbraak een extra stimulans te geven, dan kun je het beste een week na de behandeling een intensieve bindweefselmassage volgen. Heb je een gezonde leefstijl en kom je niet plotseling veel aan je gewicht, dan zal je genieten van een blijvend slank resultaat. Het allerbeste resultaat bereik je in combinatie met een gezonde leefstijl en voldoende lichaamsbeweging. Bij FysieQ krijg je advies van een ­fysiotherapeut om een optimaal resultaat te bereiken.

  Over FysieQ
  Bij FysieQ ben je aan het juiste adres om je lijf in optimale gezondheid én schoonheid te houden. Zo kun je hier terecht voor fysiotherapeutische behandelingen, advies over hoe je verantwoord en snel kunt afvallen en dit kunt vasthouden en voor de fijnste beautybehandelingen voor lichaam of gezicht. Daarnaast kun je hier fitnessen samen met andere gemotiveerde en gezellige vrouwen.

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply