Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
 • Doffe uitstraling? Blaas je huid nieuw leven in!

  Een nieuw jaar is een goede aanleiding om jezelf te resetten. Nieuwe ronde, nieuwe kansen. Ook je huid kan wel een nieuwe start gebruiken. De invloed van stress is vaak zichtbaar op je gezicht en kan zorgen voor een grauwe en doffe uitstraling. Met een drukke levensstijl heb je al snel het idee dat je zuurstof tekortkomt. Dit geldt ook voor je huid.

  De wisselwerking tussen stress en huidproblemen is iets om bewust van te zijn. De beste huidverzorging begint van binnenuit. Ben je ontspannen, dan is je huid dat ook. Daarnaast zijn vitaminen, mineralen en zuurstof essentieel voor een goede huidgezondheid. Als je goed voor jezelf zorgt en je rust pakt, zit je dus letterlijk en figuurlijk goed in je vel. Maar soms kan je huid wel wat extra ondersteuning gebruiken.

  Stress en huidproblematiek
  Je huid is als een spons. Het absorbeert stress en vangt alle giftige stoffen in je omgeving op. Het is daarom belangrijk dat je huid hier voldoende weerstand tegen kan bieden. Als gevolg van stress krijgt het immuunsysteem een klap te verduren. Je loopt daarom meer kans op ontstekingen en huidproblemen kunnen toenemen. Bacteriën krijgen makkelijker toegang tot je huid en acne kan erger worden. Ook de doorbloeding wordt tegengewerkt, waardoor de huid minder zuurstof en voedingsstoffen krijgt. Een tekort aan zuurstof kan leiden tot een slechte huidconditie. Stress heeft ook een effect op de vochthuishouding. Door een vochtarme huid kunnen er meer rimpels en fijne lijntjes in het gezicht ontstaan. Dit is waarom stress je ouder kan doen lijken.

  Voordelen van zuurstof
  Zuurstof is erg belangrijk voor de celwisseling. Het zorgt voor een optimale werking van de huidfuncties en stimuleert de doorbloeding, waardoor je huid weer opleeft. Met zuurstof dringen de werkstoffen veel dieper door in de huid. De bestanddelen van serum worden hierdoor beter opgenomen dan wanneer het aangebracht wordt met de handen. Dit geeft je huid een enorme boost en herstelt de natuurlijke glans van je huid. Daarnaast zorgt een betere doorbloeding ervoor dat afvalstoffen het lichaam verlaten. Hierdoor kan je huid zich beter weren tegen huidproblematiek.

  Op adem komen
  Is je goede voornemen om iets te doen aan je huidklachten én stress te verminderen? Laat je huid dan weer nieuw leven inblazen met een Oxy Nova zuurstofbehandeling. Er wordt dan een peeling aangebracht die aangepast is aan je huidtype. Ook wat werkstoffen betreft, gebruiken wij bijvoorbeeld bij een droge huid meer voedende stoffen. Met zuivere zuurstof worden de werkstoffen als het ware diep in de huid geblazen. Dit is volledig pijnloos, omdat er geen naalden aan te pas komen. Op deze manier kan je huid veel meer intensieve werkstoffen opnemen dan normaal. Door de celstimulatie wordt huidschade als rimpels, pigmentvlekken, littekens, cellulitis en acne verleden tijd. Je huid kan weer op adem komen en zich beter herstellen. Een zuurstofbehandeling laat je zo weer glansrijk in het leven staan.

  Over Tijdloos Beauty
  Leef, lach en heb je huid lief! Dát is het motto van de beautyspecialisten van Tijdloos Beauty. Een mooie huid helpt je om je fijn te voelen, en die verzorg je van binnen én van buiten. Op verschillende manieren helpen de beautyspecialisten jou daar een handje bij. Is mooi oud worden jouw voornaamste doel? Of wil je eindelijk je acne grondig aanpakken? Met de huidverbeterende behandelingen (die vaak ook nog vergoed worden) worden jouw huidproblemen verholpen. Toe aan een momentje voor jezelf? Terwijl jij heerlijk ontspannen op de behandelstoel ligt en ontsnapt aan de alledaagse drukte, wordt jouw huid ook in de watten gelegd met natuurlijke producten. Onmisbaar voor een mooie, gezonde en stevige huid is goede voeding. Daarom ontvang je bij Tijdloos Beauty ook voedingsadvies bij huidproblemen. De beautyspecialisten volgen de nieuwste technieken op beautygebied op de voet, en zorgen ervoor dat de beste technieken en de behandelingen elkaar aanvullen.

  ‘De stress sloeg toe op mijn huid’
  Ik heb eigenlijk altijd een zuivere huid gehad, zelfs in de pubertijd. Maar nadat ik mijn kinderen kreeg en hogerop kwam in mijn werk, werd mijn leven een stuk hectischer. Ik was overal mee bezig, behalve mezelf. De stress sloeg toe op mijn huid. Opeens kreeg ik last van puistjes en zag mijn huid er onverzorgd uit. In een jaar tijd leek mijn huid wel vijf jaar ouder geworden. Ik schaamde me voor mijn uiterlijk en wist dat ik er iets aan moest doen. Een vriendin bracht me toen naar de salon van Tijdloos Beauty. Daar legde ik mijn probleem voor en werd ik gelijk goed geholpen. Ria nam mijn huid onder de loep en stelde toen een passende behandeling voor. We besloten voor een peeling te gaan en mijn huid onder handen te nemen met een zuurstofbehandeling. Mijn huid kwam hierdoor helemaal tot rust en ik zag gelijk resultaat. Sindsdien laat ik me regelmatig behandelen met een peeling en ziet mijn huid er beter uit dan ooit. Met een mooie huid voel ik me ook beter over mezelf. Ik krijg steeds vaker het compliment dat ik straal!

  Anouk (38)

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply