Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
Rate this post
 • ‘Dokter, ik wil naar een kliniek!’
  Rate this post

  Geef jij bij de huisarts aan naar wie je doorverwezen wil worden? Steeds meer patiënten doen dit. En terecht. Want waarom naar het dichtstbijzijnde ziekenhuis gaan als je ergens anders sneller of beter behandeld kunt worden? Kies je zorg bewust!

  Waar kun je uit kiezen?
  Welk ziekenhuis of welke kliniek voor jou de beste is, hangt af van je persoonlijke wensen. Wil je een arts die veel ervaring heeft met jouw behandeling? Hoe belangrijk vind je de wachttijd voor een ingreep? Je kunt ook kijken naar de ervaringen van andere patiënten op Zorgkaart Nederland.

  Waarom naar een kliniek?
  Klinieken focussen zich voor het merendeel bewust op één of enkele specialismen. Iedereen binnen de kliniek is met dat specialisme bezig. Dit zorgt ervoor dat zij elke dag de beste kwaliteit, de kortste wachttijd en de juiste service kunnen bieden. Steeds meer patiënten kiezen daarom voor zorg bij een kliniek. In 6 jaar tijd groeide het aantal patiënten die voor een kliniek kiest met 47%.

  Klinieken met het ZKN-keurmerk
  Uniek aan klinieken met het ZKN-keurmerk is dat zij jaarlijks onafhankelijk worden getoetst op de kwaliteit en veiligheid van de zorg die ze verlenen. Alle klinieken met het ZKN-keurmerk staan op zkn.nl.

  En wie betaalt dat?
  Net als bij ziekenhuizen worden de meeste behandelingen bij klinieken gewoon vergoed als je een verwijzing van de huisarts hebt. Vraag je verzekeraar of kliniek naar de vergoeding. Hou wel rekening met je eigen risico.

  Daarom kiezen patiënten voor zorg bij een ZKN-kliniek:
  – Hoogwaardige medische zorg
  – Korte of géén wachttijden
  – Persoonlijke aandacht
  – Innovatieve behandelmethoden
  – Uitstekende service en nazorg
  – Grotendeels verzekerde zorg

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply