Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
Rate this post
 • ‘Door te hoelahoepen heb ik geen rugpijn meer!’
  Rate this post

  5 jaar geleden zat er een zenuw in de rug van de nu 38-jarige Eef de Nooijer uit Vlissingen niet goed. De fysiotherapeut adviseerde haar om te gaan hoelahoepen! Nu, 5 jaar later, ‘woont’ Eef praktisch in haar hoelahoep. Dansen, springen, rennen met de Bodyhoop? Geen probleem! Maar dat begon wel anders…

  Eef: ‘Toen de fysiotherapeut mij als tip gaf om te gaan hoelahoepen, realiseerde ik me dat ik dit als kind niet kon. Maar hoe moeilijk kon het zijn? Nou, dat viel even tegen! Gelukkig ligt het niet in mijn aard om zomaar op te geven, dus na 3 weken proberen had ik het bodyhoopen onder de knie. Sinds ik hoelahoep, heb ik geen last meer van mijn rug en daarnaast is het ook nog eens ontzettend leuk om te doen. Met de bodyhoop versterk je bovendien je core en, geen onaangename bijwerking: je werkt ontzettend hard aan je buikspieren. Wij dames hebben net vaak last van dat irritante buikrolletje dat maar niet weg lijkt te gaan, en hiervoor is het bodyhoopen echt een ideale oplossing!’

  Project Postmaatje
  ‘Naast mijn vaste baan in de gehandicaptenzorg ben ik 5 jaar geleden Project Postmaatje gestart. Dit project zet zich in om door middel van post te vechten tegen eenzaamheid. Ook zetten we zieke kinderen en andere mensen die een steuntje in de rug kunnen gebruiken in het zonnetje door middel van post. Op www.postmaatje.nl en op de Facebookpagina kun je meer hierover lezen.’

  Netflix
  ‘Met mijn onregelmatige werktijden is het heerlijk om te kunnen bodyhoopen na mijn dienst. Ik ben een echt avond- en nachtmens, en hoepel regelmatig ’s avonds laat nog een uurtje. Als je start met bodyhoopen, begin dan met 5 minuten per dag en bouw dit in de weken erna langzaam op naar 3 keer 25 minuten per week. Je kunt dit al dansend doen met een lekker muziekje, maar je kunt er ook voor kiezen om tijdens een Netflix-serie even te bodyhoopen. Een ideale combinatie, als je het mij vraagt! Heb je nog vragen over het bodyhoopen of het opbouwen van de training? Kijk dan op mijn Instagrampagina: eef_bodyhoop!’

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply