Rate this post
 • Doorbreek de stress
  Rate this post

  Rennen, vliegen, proberen alle ballen in de lucht te houden, voelen dat je eigenlijk moet ontspannen maar jezelf er geen tijd voor gunnen? Doorbreek de stress en boek eens een heerlijke energetische wellnessbehandeling in de praktijk van Marcel Brandt.

  Marcel is naast sport-/ wellnessmasseur ook speciaal opgeleid tot derdegraads Reiki-/ Seichem-behandelaar. Door eigen ervaringen is hij zeer enthousiast over deze eeuwenoude behandelingsmethode, en hij wil deze dan ook graag doorgeven.
  Een Reiki-/ Seichem-behandeling geeft je de rust en ontspanning terug waar je naar op zoek bent. Jij gaat liggen op de behandel tafel en Marcel laat je ervaren hoe je weer beter in je energie komt. Deze energetische wellnessbehandeling wordt gegeven door de kleding heen.
  Marcel is goed afgestemd op de Reiki- levensenergie en geeft deze door via zijn handen. Iedereen beschikt uiteraard over levensenergie, maar door stress ervaren we soms een gebrek hieraan. We voelen ons soms uitgeblust en hebben weinig zin om dat te doen wat we graag willen. Uiteindelijk kan zich dat vertalen in geestelijke onrust of lichamelijke ongemakken, zoals hoofdpijn, buikpijn of last van de maag. Iedereen heeft zijn eigen gevoelige plekken, maar gelukkig ook een ingebouwd alarmsysteem dat roept: ‘Stop! Rust! Even een pas op de plaats. Het is tijd om de batterij weer op te laden.’ Een Reiki-behandeling voedt ons energiesysteem en maakt ons weer vitaler, krachtiger en rustiger. Kortom: het brengt ons weer in balans! We krijgen onze levenslust weer terug, zodat we weer moeiteloos de ballen in de lucht kunnen houden. Herken je dit? Boek dan eens een Reiki-/ Seichem- behandeling en ervaar zelf wat die met je doet.

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply