Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
 • Draai de klok maar 10 jaar terug

  Wat zag je er tien jaar geleden nog jong en fris uit. Als je foto’s van toen bekijkt, zie je duidelijk verschil met nu. Alhoewel je je van binnen nog net zo vitaal voelt, zijn de jaren je wel aan te zien. Je huid is slapper geworden, je kaaklijn is lang niet meer zo strak en de lijntjes en rimpels rond je ogen en op je voorhoofd zijn niet te missen. Kon je de tijd maar terugdraaien en er weer net zo uitzien zoals je je voelt.

  Je huid is een orgaan dat tijdens je leven veel te verduren krijgt. Ten eerste zijn er de invloeden van buitenaf: zon, weersomstandigheden, luchtvervuiling, verwondingen en bacteriën. Ten tweede heb je de invloeden van binnenuit: eet je verantwoord, gebruik je medicijnen en heb je ooit ­gerookt? Die factoren samen, in combinatie met erfelijkheid, beïnvloeden het verouderingsproces van je huid. Je huid wordt droger, dunner, slapper en krijgt rimpels. Een goede verzorging en een gezonde leefstijl dragen bij aan een mooie huid, maar toch zal huidveroudering uit­eindelijk onherroepelijk zijn intrede doen.

  Ultraformer
  Een chirurgische facelift kan in zo’n geval natuurlijk wonderen doen, maar er is ook een andere manier om de huid van je hals, gezicht en decolleté optimaal te liften: de HIFU Ultraformer facelift behandeling. De mooie en elastische veranderingen beginnen al direct na één enkele behandeling van twintig tot veertig minuten. Met gericht ultrageluid worden energiepulsen in de diepere lagen van je huid afgegeven. Er worden drie lagen geraakt: de ­opperhuid, de diepe dermale laag en de fibromusculaire laag die ook wel de SMAS-laag wordt genoemd. De thermische energie verwarmt het weefsel. Dit is absoluut veilig en beschadigt de oppervlakte van je huid niet. Het stimuleert echter wel de natuurlijke aanmaak van collageen in de huid, waardoor deze langzaam gelift wordt én het langdurig effect ontstaat.

  Slechts één behandeling
  In tegenstelling tot een chirurgische facelift, waarbij je huid enige tijd nodig heeft om te herstellen, kun je je werkzaamheden en bezigheden na een behandeling met de HIFU Ultraformer direct weer opnemen. Slechts één behandeling is voldoende om het herstellend vermogen van je huid weer op gang te brengen. Alhoewel je direct resultaat ziet, is het effect pas echt optimaal na twee of drie maanden en zelfs na een halfjaar kunnen er nog verbeteringen worden geconstateerd. Door de lift van je wenkbrauwen krijg je een opener, uitgeruster en frissere blik. De huidstructuur wordt gladder, je poriën worden fijner en je huid steviger zonder dat deze dik of onaangenaam aanvoelt. Herhaalbehandelingen of kuren zijn niet nodig. Waar wacht je nog op?

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply