fbpx
Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
 • Draai de tijd een stukje terug

  Net zoals het een tijd duurde voordat je huid verouderde, duurt een huidverjongingsbehandeling vaak ook meerdere behandelingen. Heel logisch en je hebt het wachten best over voor een mooiere huid. Toch staat de techniek niet stil. Er worden steeds effec­tievere behandelingen uitgevonden die jou de kans geven om in minder tijd een betere huid te krijgen.

  Jouw huid zit ingewikkeld in elkaar. Om jouw huid te laten functioneren zijn talloze processen 24 uur per dag bezig. Fibroblasten zitten in de tweede huidlaag en zorgen voor een stevige huid. Ze maken collageen aan, dit is de stof die zorgt voor de elasticiteit van de huid. Als je ouder wordt, verminderen de fibroblasten en ­worden ze minder actief. Hierdoor wordt je huid ook ­minder elastisch met rimpels, lijntjes en een verslapte huid tot gevolg. Dit proces kun je niet stoppen, maar je kunt er wél voor kiezen om de gevolgen van huid­veroudering aan te pakken. Samen met de huidspecialist ga je aan de slag om jouw huidwensen te realiseren.

  Krimpen en liften
  Om jouw huidveroudering aan te pakken, is de fibroblast-behandeling een mooie en relatief nieuwe methode. De huidspecialist voert de fibroblastbehandeling uit met behulp van een plasma-pen, die kleine flitsjes geeft. Deze flitsjes werken in de op de huid en daarmee op de fibroblasten. Er ontstaan tijdelijk kleine bruine stipjes ter grootte van een micromillimeter, waardoor de huid direct zichtbaar krimpt en de overtollige huid wordt gelift. Dit zorgt voor een verstevigend effect en een snelle genezing zonder littekens. Ook na de behandeling zal de specialist jouw huid goed verzorgen. Je krijgt advies over hoe jij je behandelde huid zo goed mogelijk kunt verzorgen en waar je rekening mee moet houden. Doordat jij deze winter een investering in jezelf doet, heb je een prachtige lente in het vooruitzicht. Geniet ervan!

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply