Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
Rate this post
 • Dress to impress!
  Rate this post

  ‘You never get a second chance for a first impression.’ Ben jij je bewust van je persoonlijke uitstraling en wat voor indruk jij achterlaat? Wat voor kwaliteiten worden je toegeschreven op basis van jouw ­uiterlijke verschijning?

  Persoonlijke uitstraling is een van de belangrijkste aspecten in je communicatie. Hiermee bepaal je de boodschap die je overbrengt naar je omgeving en beïnvloed je het beeld dat je bij anderen creëert. 80% van onze communicatie is non-verbaal. Je kunt er dus maar beter voor zorgen dat de buitenkant in balans is. Niet alleen privé is dit prettig, maar zeker in het zakenleven speelt dit een cruciale rol. Er worden deals afgeketst of aangenomen op basis van uiterlijke kenmerken en uitstraling van personen en organisaties.

  Extra troef
  ‘Nou, zó erg zal het toch niet zijn?’ en ‘Het lijkt me belangrijker wat ik te vertellen heb dan welke kleur overhemd ik draag’ zijn maar een paar argumenten die ik vaak te horen krijg. Helaas werkt het in de meeste gevallen niet zo en is de kleding die je draagt en je uitstraling van groot belang. Zeker in het zakenleven, zowel voor mannen als voor vrouwen. Vrouwen hebben naast hun kleding nog een extra troef in handen en dat is hun make-up. Een mooie, verzorgde make-up draagt bij aan een professionele uitstraling. Als visagist leer ik je graag hoe je dit doet, of je nu al gewend bent om make-up te gebruiken of niet.

  Persoonlijke uitstraling
  De toegevoegde waarde van een imagocoach wordt nog wel eens onderschat. Er worden duizenden euro’s uitgegeven aan websites, logo’s, marketingplannen en visitekaartjes. Investeer in jezelf en word je eigen beste visitekaartje, vergroot je visuele overtuigingskracht en maak je persoonlijkheid zichtbaar. Dus ben jij die ambitieuze professional die de kracht van kleding kent, maar niet goed weet hoe dit toe te passen voor jezelf? Of wil je de puntjes op de ‘i’ zetten? Wil jij er altijd op je best uitzien en een perfect passende (zakelijke) garderobe? Wil jij weten hoe je meer uit jezelf haalt en jezelf professioneler profileert of je nu gaat netwerken, een presentatie geeft of bij een eerste klantcontact? Dan help ik je graag verder door met jou op zoek te gaan naar jouw unieke persoonlijke uitstraling. Hoe ik dit doe, leg ik je graag uit in een gratis inspiratiegesprek. Hierin geef ik je een aantal persoonlijke stylingtips waar je mee verder kunt en leg ik uit wat ik nog meer voor je kan betekenen.

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply