Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
 • Drie keer inspiratie voor stijlvolle muurdecoratie

  Om je woning wat op te vrolijken zou je ervoor kunnen kiezen om wanddecoratie aan te schaffen. Mogelijk heb je hiervoor nog wat inspiratie nodig. Dit is niet meer dan logisch, er zijn namelijk veel verschillende soorten decoratie voor aan de muur. Deze diverse vormen hebben natuurlijk ook stuk voor stuk een andere uitstraling, dus het is wel belangrijk om te kiezen voor de juiste muurdecoratie.

  Foto’s
  Een populaire vorm van muurdecoratie is de foto. Hiermee kun je de wanden van je woning opfleuren door middel van de mooiste momenten van je leven. Mede hierdoor zul je dagelijks herinnerd worden aan deze prachtige ervaringen. Daarnaast is het natuurlijk ook een speciale vorm van wanddecoratie. Je kunt deze foto’s onder meer laten uitprinten, waarna je ze in de vorm van een collage op je muur kunt hangen. Dit is met name mooi als je wand een witte of lichte kleur heeft. Daarnaast kun je ook frames aanschaffen waarin je de foto’s kunt plaatsen.

  Schappen
  Daarnaast kun je er ook voor kiezen om schappen op te hangen aan de muren. Met name als je veel leuke spulletjes hebt kan dit een leuk idee zijn. In de schappen kun je namelijk allerlei verschillende accessoires zetten. Hierbij kun je onder meer denken aan kleine plantjes en beeldjes, maar ook natuurlijk aan de frames met foto’s. Om een mooi overzicht te krijgen kun je een aantal schappen onder elkaar hangen aan de wand hangen. Bovendien zijn deze schappen vaak ook gewoon heel mooi. Zo kun je ze in allerlei verschillende kleuren en formaten aanschaffen, terwijl de materialen ook regelmatig variëren.

  Muurcirkel
  Een relatief nieuwe trend bij de wanddecoratie is de muurcirkel. Toch begint het wel duidelijk steeds populairder te worden. Dit komt onder meer doordat ze verkrijgbaar zijn in allerlei diverse formaten. Daarnaast heeft het ook te maken met een andere trend in de inrichting van een woning. Hiermee wordt natuurlijk het gebruik van ronde vormen bedoeld. Zo’n muurcirkel past natuurlijk perfect bij deze trend. Ze zijn bovendien ook leverbaar in verschillende stijlen, dus het perfect past zeker in je woon- of slaapkamer.

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply