Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
 • Droom haar!

  Net als iedereen droom jij van het mooiste haar van de wereld. Je wilt haar dat jouw mooiste punten benadrukt en naar boven haalt en waar je je mooier en vrouwelijker door voelt. Je wilt haar dat hip is, dat reacties oproept en dat helemaal is afgestemd op ‘jou’. Kortom: je wilt haar waar je van droomt!

  Cold water

  Spoel je haar na met koud water. Daar krijg je vast kippenvel van! Maar het is nu eenmaal beter voor je haar als je het wast met koud water. De haarschubben van het haar dat met koud water gewassen is, zien er compleet anders uit dan de haarschubben van het haar dat gewassen is met warm water. Als je het met koud water naspoelt, glanst het meer en zijn de haarschubben beter gesloten. Hierdoor worden de kleurmoleculen beter vastgehouden en blijft je haarkleur ook mooier op langere termijn. Met koud water naspoelen heeft dus verschillende voordelen!

  2018: DroomHaarKleurjaar

  2018 is hét jaar om te experimenteren met de nieuwste haarkleuren. Als je vaak je haar kleurt, wordt het donkerder. Dat is natuurlijk niet de bedoeling. Kleur de aanzet en pak de puntjes alleen aan als het nodig is. Zorg dat je kapper ten minste twee kleuren gebruikt. Want: als je meer dan één kleur gebruikt, oogt het resultaat natuurlijk. Na het kleuren ligt het lot van je haarkleur in jouw handen. Gebruik altijd de juiste verzorgingsproducten. Neem voor het adviesgesprek de tijd voor je kapper, dan neemt je kapper dat ook voor jou. De meeste misverstanden ontstaan namelijk in de communicatie.

  Haarkleuren

  De laatste jaren zagen we veel grijze en fel­gekleurde haartinten voorbijkomen. Dit jaar staat juist in het teken van de meer natuurlijke tinten. Een belangrijke uitzondering hierop is de rosé gouden tint. Stijlvolle kapsels met een natuurlijke balayage (kleurverloop) komen weer helemaal terug. Daarnaast worden de ‘ombre’ kapsels meer ‘sombre’, wat wil zeggen dat de ombre-overgang ook heel natuurlijk en zacht is. De coupes uit 2017 passen erg goed bij de haarkleuren van dit jaar. Zo kun je deze mooie tinten zeker combineren met een lobkapsel of een bobkapsel. Asblond wordt één van de haarkleuren die dit jaar een grote comeback maken. Toe aan iets nieuws? Laat je inspireren over de haartrends en dé kleurtrend van dit jaar. En twijfel je over een trend, kapsel of kleur wel bij je past? Vraag dan om advies!

  Het kleurenpalet van dit jaar

  • Farg Scandinavische kleurtrend die bestaat uit warm kopergoud, gecombineerd met pastelkleuren en warme tinten als mahonie.
  • Sombre Koelere en warmere blondtinten met highlights en lowlights
  • Root stretch Ook wel: ‘uitgroei!’. De uitgroei krijgt júist de ruimte en blijft drie tot vijf centimeter te zien.
  • Hidden Color: Deze techniek is uitermate geschikt voor stijlvolle lobs en bobs. Hierbij vallen de langere bovenlagen speels en zacht over de onderliggende lagen. Deze lagen zijn in verschillende kleurschakeringen geverfd.
  • Fading Lights: Bij deze trend gebruikt de stylist een speciale techniek die een optische illusie creëert.
  • Blockings: Met deze kleurtechniek wordt de lichtere basis verdeeld in blokafdelingen. Elke afdeling wordt in een andere tint gekleurd.
  • Palmtechniek: Dit is een creatieve variant op ‘freehand color techniek’. De stylist brengt het kleurproduct met de handpalm op het haar, waardoor het verloop zachter wordt.

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply