Rate this post
 • Een droomplek voor ieder kind
  Rate this post

  Jouw kind is binnenkort toe aan een nieuwe mijlpaal in zijn leven: naar het kinderdagverblijf! Leuk en ook best spannend: zowel voor je kind als voor jou. Wat jij zoekt is een veilige, vertrouwde plek waar je kind zichzelf kan zijn en in goede handen is. Maar waar vind je die plek?

  Misschien is jouw kind haantje de voorste of juist iemand die liever eerst de kat uit de boom kijkt. Wat voor
  persoonlijkheid jouw kind ook heeft, een kinderdagverblijf is altijd een leerzame plek. Je kind kan er heerlijk spelen met andere kinderen én met ander speelgoed dan thuis. Bij kinderdagverblijf De Droomboom werken ervaren pedagogisch medewerkers die ervoor zorgen dat jouw kind, tussen 0 en 4 jaar, zich veilig voelt en plezier heeft. De medewerkers dagen de kinderen met spelletjes,
  knutselopdrachten en andere activiteiten uit om zich op hun eigen tempo te ontwikkelen. Ook zorgen zij ervoor
  dat iedere dag anders is, de ene dag lekker buitenspelen, de andere dag een kleine wandeling, en dat maakt dit kleinschalige kinderdagverblijf een erg prettige plek voor jouw kind.

  Optimale aandacht door kleinschaligheid
  Door de kleinschaligheid van De Droomboom krijgt jouw kind altijd voldoende aandacht en warmte. Bovendien hebben de medewerkers alle tijd om spelenderwijs de ontwikkeling van jouw kind te stimuleren. Boekjes lezen, liedjes zingen en verhaaltjes vertellen: het heeft allemaal een goede invloed op de taalontwikkeling, of je kind nou een baby is of al een peuter. Door samen te spelen met kinderen van verschillende leeftijden, leert je kind delen, communiceren, rekening houden met anderen en zich te verplaatsen in een ander kind. En het is natuurlijk ook heel gezellig om met z’n allen te spelen, te eten of lekker te lachen, te ravotten en lol te maken!

  Kakelende bewoners
  De kinderdagverblijf De Droomboom hangt een warme, huiselijke sfeer. Extra leuk zijn de twee nieuwe bewoners van De Droomboom: 2 vrolijke krielkippen. Deze gevleugelde vriendinnen leggen eieren en kakelen erop los. De kinderen mogen soms helpen met de verzorging en leren tegelijk hoe ze respectvol met een dier moeten omgaan. Kom snel een kijkje nemen bij onze nieuwe bewoners en ons sfeervolle kinderdagverblijf. Je bent van harte welkom!

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply