Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
Rate this post
 • Druk, druk, druk…
  Rate this post

  We horen het overal om ons heen: iedereen is druk. Als huisvrouw, moeder, werknemer, ‘partner van’ hebben we heel wat bordjes hoog te houden. We zorgen ervoor dat thuis alles op orde is, dat er iedere avond een gezonde maaltijd op tafel staat. Rennen en vliegen om de kinderen na school op afspraakjes, feestjes en sportclubs te krijgen. We werken vaak ook nog 3 à 4 dagen voor een baas. En daarbij vergeten wij eigenlijk dat we zelf ook nog iemand zijn.

  Het is zó ontzettend belangrijk om juist in deze tropenjaren goed voor ons zelf te zorgen. ‘Geen tijd voor…’: dat moeten we echt gaan afleren. Al is het maar een uurtje, het is ontzettend belangrijk om tijd voor je zelf vrij te maken.
  Voetreflexmassage/ -therapie kan een heel mooi moment voor jezelf zijn. Met voetreflexmassage worden de voeten (en onderbenen) gemasseerd. En omdat je hele lichaam terugkomt op de voeten, wordt je hele lichaam als het ware gemasseerd. Wat er met je gebeurt, moet je eigenlijk zelf ervaren om erover te kunnen oordelen. De massage werkt zeer ontspannend op lichaam en geest, de doorbloeding en het zenuwstelsel worden gestimuleerd en de hormoonhuishouding komt in balans.
  Ben je toe aan ontspanning, maak dan een afspraak voor een voetreflexmassage. Voor meer informatie kun je kijken op mijn website.

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply