Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
Rate this post
 • Druk gezinsleven? Vergeet jezelf niet!
  Rate this post

  Je hebt soms van die dagen dat je niet blij wordt als je langs de spiegel loopt. De wallen onder je ogen vanwege de nachtvoeding, je witte gezicht waar de vermoeidheid van een jonge moeder afstraalt. Puf om je uitgebreid op te maken, heb je niet. Wat is er dan fijner dan om eens een heerlijke minimetamorfose te ondergaan. Want als je er goed uitziet, voel je je ook gelijk een stuk beter.

  Mooie make-up of een heerlijk ­gezichtsmasker. Een kleine verwenbehandeling. Het kan ­allemaal, en dan ook gewoon lekker bij jou thuis. Aan de keukentafel of liggend op je eigen bank. Terwijl je baby een middagdutje doet of je kinderen op school zitten even een uurtje lekker verwend worden. Het klinkt bijna te mooi om waar te zijn, maar dat is het niet.
  Erica Steeman-Koenders komt als visagiste bij haar klanten thuis. Zo’n een-op-eenbehandeling is ideaal voor jonge moeders.
  Je kan er soms even helemaal doorheen zitten en dan is zo’n behandeling echt een heerlijk verwenmomentje waardoor je er weer helemaal tegen kunt. Je kunt er ook voor kiezen om je wenkbrauwen te laten epileren of je wimpers te laten verven. ‘Maar ik kan ook een mooie make-up verzorgen en je haar leuk opsteken of invlechten. Omdat je er de deur niet voor uit hoeft, kun je het gewoon inplannen op een moment dat het jou het beste uitkomt’, vertelt Erica enthousiast. ‘Het is zo mooi om het verschil te ervaren tussen de vrouw die mij binnenliet en die me uitzwaaide. Het geeft haar echt een boost, elke vrouw zou dit eens moeten doen.’

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply