Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
Rate this post
 • Duidelijkheid over jouw borsten
  Rate this post

  Als jij je zorgen maakt over je borstklierweefsel, kun je kiezen voor een thermografisch borstonder­zoek. Met behulp van thermografie kunnen de temperatuurverschillen in het borstklierweefsel gemeten worden. Hierdoor kunnen vroegtijdig ­eventuele afwijkingen worden opgespoord.

  MammaHealth is een onderzoekskliniek, gevestigd in Den Haag. We bieden vrouwen een pijnloze en veilige manier om de gezondheid van hun borsten te bepalen. MammaHealth (letterlijk ‘borstgezondheid’) is er voor vrouwen van alle leeftijden, die de controle over hun gezondheid in eigen hand willen houden. Je wordt op een snelle, vriendelijke en vakkundige manier geholpen.

  Hoe gaat het in zijn werk?
  Het ondergaan van thermografische foto’s van de borsten is even onschuldig en pijnloos als het maken van gewone foto’s. Voor het onderzoek neem je met ontbloot bovenlichaam plaats voor de camera, waarna er verschillende foto’s worden genomen. Na tien minuten is de huid afgekoeld en wordt dezelfde fotoreeks nogmaals gemaakt. Hierna kun jij je weer aankleden. Er komen geen röntgenstralen aan te pas en je wordt niet aangeraakt. Het is dus een vrouwvriendelijk, pijnvrij en veilig onderzoek. Het onderzoek brengt op geen enkele wijze schade aan het lichaam toe.

  Professionele beoordeling
  De thermografische borstfoto’s worden geïnterpreteerd door een arts die deskundig is op het gebied van thermografie. Onze artsen hebben naast kennis van thermo­grafisch borstonderzoek ook langdurige ervaring in het beoordelen van borstweefsel. De arts bespreekt nog dezelfde dag de uitslag van het onderzoek met jou en adviseert je over eventuele vervolgstappen. Als nader onderzoek (in de vorm van echografie, MRI of mammografie) nodig is, verwijzen wij je altijd naar jouw huisarts of een ziekenhuis.

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply