Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
 • Duik vol zelfvertrouwen het water in!

  Een verkoelende waterplas en de ideale bikini of het perfecte badpak: meer heb je niet nodig op een warme zomerdag. Maar ga je voor kleurrijk of juist zwart-wit? Een vrolijke print of sierlijke stippen? De mogelijkheden zijn eindeloos deze zomer! De vraag is alleen hoe je zo’n hippe bikini of stijlvol badpak vindt, dat jouw lichaam ook nog eens accentueert en camoufleert op de juiste plekken. Geen zorgen: badmode waarin je je op en top vrouw kunt voelen, is er voor iedereen. Oók als je een grotere cupmaat hebt of een borstprothese draagt.

  De badmodetrends van 2019
  – Bohemian Like You
  Zonnige zigzagprintjes en toffe tie-dye stoffen. De bohemian bikini is eigenlijk al jaren dé ster van het strand. Ook dit jaar

  – Club Tropicana
  Palmbladeren, kleurrijke bloemen en dierenprintjes: als het tropisch is, is het goed. Zo maak je van iedere vakantie een exotisch avontuur.

  – Walk The Line
  Streepjes, stippen en veel blauw en wit. Jaren ’50 bikini’s en retrobadpakken zijn het helemaal deze zomer. Kies voor een halternek of een bandeautop om de ‘vintage-vibe’ compleet te maken.

  Prothesebadmode
  Een borstoperatie heeft veel impact op jouw lichaam en zelfvertrouwen. Gelukkig is er mooie badmode voor iedereen. Oók wanneer je een borst of beide borsten moet missen als gevolg van borstkanker. De meeste badmode kan door middel van kleine aanpassingen prothesegeschikt gemaakt worden. Lingeriestyliste en gecertificeerd protheseadviseuse Nicole van der Linden vertelt: ‘Het is onze missie om het aanmeten van een borstprothese en bijpassende lingerie én badmode uit de medische sfeer te halen. Er is volop keuze in dessins, kleuren en fits, waardoor ook jij deze zomer zelfverzekerd en stralend over het strand kunt flaneren.’

  Tip: zo houd je je badkleding mooi!
  Wanneer je die perfecte bikini of dat mooie badpak gevonden hebt, wil je er natuurlijk zo lang mogelijk van genieten. Was je badkleding na het dragen daarom áltijd uit met een fijn wasmiddel en spoel daarna nog eens na met water. Wasmiddel helpt om transpiratie, chloor en zout uit de stof te verwijderen. Alléén spoelen is daarom niet voldoende.

  Vind jouw perfecte bikini of badpak
  De gespecialiseerde adviseuses van Van Der Linden Lingerie helpen al meer dan 20 jaar mensen bij het vinden van de perfecte lingerie, badmode, nachtmode en menswear die mooi aansluit op hun lichaam en wensen. Van kleine tot grote (cup)maten. Van Der Linden Lingerie verkoopt onder andere de merken Prima Donna, Marie Jo, Simone Pérèle, Chantelle, Anita, Amoena en Aubade. Daarnaast adviseren de medewerksters met veel kennis en gepaste betrokkenheid op het gebied van borstprotheses en protheselingerie én badmode.

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply